Wednesday, October 31, 2012

Who is the lucky guy in your heart?


Probably, i don't know how to answer that question.

and the simple answer that i'll give you - i don't know who is the lucky one.

still searchinggg.. na na na na na na~



Who is the person on this picta?
Hensem heh!


One day, my friends asked me, "Kenapa kebanyakan lelaki handsome, kebanyakan suami orang atau sudah berpunya?"

Me, speechless.

When she asked me and i think that is rational la. Why most the handsome guy sudah dimiliki? 

Mungkin mereka sedang berbahagia. Melalui proses bahagia tersebut, bertambah hormon testosteron dan menyebabkan wajah mereka semakin kacak.

Haha.

Itu hanya teori suka-suka.

Secara rasionalnya, handsome nya seseorang bukan sebab wajah yang dimiliki.

Sikap seseorang. Gaya seseorang. Caringnya orang itu menambahkan lagi seri handsome yang ada pada seorang lelaki. 

Details?

Do your own questionnare.

& ask the people.

Haha.




p/s : Mood. Aku tak paham apa yang Dr Lubna cakap dalam meeting. Dah la slanga english bangladesh. Langsung tak dapat catch up! Hewww.





p/s : Tapi korang setuju tak? KEBANYAKAN LELAKI HANDSOME ADALAH SUAMI ORANG ATAU SUDAH BERPUNYA ..


Komenn.




4 comments:

SYANI said...

Selalunya lelaki akan hensem selepas berkahwin. Maybe sebab pasangannya dah grooming untuk dia..hehehe

izfanora said...

tue gambar suami irma.. :P

setuju, sebab dorg dh terjaga rapi.. bgn pg tinggal mandi, bersiap dan sarapan.. terus pergi kerja.. balik umh, dan makan dan berehat..

actually, sume hensom. tp, disbbkan kebahagiaan yg terpancar di wajah, menambahkan lagi daya penarik.. :)

KAMIHIDUP said...

Betul netul betul.

Ana Muslimah^^ said...

Betullah tu, hmm. Kenapa ramai orang nak lelaki yang handsome?

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK