Friday, March 23, 2012

Hujung minggu ni boring? Jom ke Karnival Usahawan 2012.




Hujung minggu ni boring?..Nak dating pon boyfriend tak ada..BFF pon dah ada plan dating dengan boyfriend memasing..Apa kata korang gagahkan diri untuk pergi ke KARNIVAL USAHAWAN 2012 di Pusat Komersial Seksyen 7 Shah Alam berdekatan dengan Giant..



Mana tahu jodoh korang ada kat sini.. Jodoh tu memang telah ditetapkan tapi kita juga harus berusaha untuk mencari jodoh dan dekat dengan jodoh itu kan.. Hehe..

















2 comments:

shiema sufian said...

Menarikkk, tapi Shiema ade exam lah pulaks.

cik violet said...

@ shiema sufian : sygnyee..lepas exam pegila..sampai malam :)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK