Sunday, January 27, 2013

Keywords Sunday





Usha usha Nuffnang.. Usha usha keywords hari ni.. Jom telek telek..

1. Baju nikah kurung moden 2012  - Amboii.. Search kat google, tak jumpa la plak coretan hati.. Tapi ramai yang masuk sini guna keywords nih.. Pelik! Kenapa tak search "baju nikah kurung moden 2013" .. Moden la sikit.. Janganlah kebelakang.. Tapi fesyen sekarang selalu amik fesyen yang ke belakang.. Zaman-zaman mak kita semua tengah remaja.. Fesyen PEPLUM!


2.  Cinta berlandaskan Islam - Entry cerita pasal Isma & husband.. Sweetkan dorang.. Baby mesti comel :) Entry Cinta berlandaskan Islam ...


3. GM Klang - Kat Bukit Tinggi.. Berdekatan dengan Aeon.. Siapa yang tengah mencari barang untuk dibeli borong, bolehla singgah GM Klang.. Memang berbaloi! Baju kurung superb cantik! Entry Windows Shopping di GM Klang ..


4. Kelamin khunsa - Pernah share cerita khunsa di SINI ..


5. Nama anak Farah AF2 - Stalker betul.. Sampai nama anak artis pon nak tahu ;p Entry Farah AF2 ..


6. Aidil Zafuan Rindu - Siapa plak yang rindu Aidil nih. Ish. Ada jugak manusia yang search pelik-pelik.. Page google yang ke 4 dan entri di SINI ...


7. Baju kurung murah , Baju kurung online murah 2012 , Baju kurung terkini 2013- Entry SINI ... SINI ....


8. Blog traffic tinggi - Entry di google undefined ..


 
 
Happy Sunday..
Byeeeee....
 
 
 


2 comments:

Mieya Atiera said...

Semuanya keyword yang berkaitan dengan entri di blog. Macam Mieya, ada yang takde kaitan pon sebenarnya.

dya bunga said...

kdg2 merepek kan keyword dorg cri

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK