Saturday, January 19, 2013

Final Maharaja Lawak Mega 2012


Finally , berakhir lah sudah Maharaja Lawak Mega Musim 2012 .. Support Jambu! Tapi Jozan yang menang .. Hehe.. Bukan sebab populariti, dah memang dorang ni mampu buat orang lawak.. Ada je yang tak puas hati kan... Jeles la tu dorang bawak duit RM 500,000 .. Dah rejeki dorang.. Kita pon tumpang happy la kan.. Jangan lah rasa tak puas hati plak.. Dah nama pon rancangan nak bagi orang gelak.. So, enjoy the show.. !


Jambu, walau pon kau tak menang, kau tetap menang dalam hatiku.. Ecewahh.. Haha.. Kureng sikit menyengat tapi still lawak.. Part muzikal komedi memang superbbb ahhh... Lepas ni korang boleh la recod lagu ekkk sama-sama.. Buat lagu-lagu parody je.. enjoy dengar..


Jozan, Finally dapat jugak tengok Johan live walau dengan kaki yang tempang.. Johan dengan tamil memang ea tak dapat dipisahkan.. Combination yang bombastikk.. Malam ni slanga mandarin plak keluar.. Boleh tahan la lagu Siti versi Johan.. Zizan, tak tahu nak komen apeee ;p Lepas ni, boleh lah lancarkan show "Nampak Sama Tapi Bukan Dia, Tunggu Ini Semua Poyo" .. Tak boleh bayang apa pengisian yang dorang boleh buat kalau betul guna tajuk tu....


Shiroooo, superbbb jugakkk oii..! Tapi jiwang gila muzikal komedi tuu.. Tapi comey pon ada jugakk.. Haha.. Tak ingat dah lirikk.. Kalau tak, boleh gak kepil sikit kat sini.. Comeyyyyyy ;p


Boboi .. Oke sikit kot dari last week.. Tema bebas lagi okay dari muzikal komedi.. Muzikal komedi tak best! Dah lah tak hafal lirik. Kantoi!. Hehe.. Tema bebas, lisang sejenis buah.. Buah apa? Buah hati Yusri.. Oke fineeee...


Saywho ... Tabik jugak kat group ni sebab dorang cuba selami budaya di setiap negeri.. Berzapin ni best masa zaman matriks... Selalu sangat dihidangkan dengan persembahan zapin.. #eh, tengah cerita pasal MLM bukan personal da.. Saywho, komen ape ea.. Pasal Dr Rozmey tak best la.. Muzikal part pon tak best jugak.. Sayang betul.. Tapi dapat gak RM 15,000 ... Tuka Rupiah, jota-jota.. Kaya!
 
 



Entry macam dah over panjang..
Siapa ntah yang nak baca..
 
Hehe..
 
 
 




 
 
Byeeeeeeeeeeee....






4 comments:

Fieda Rafli said...

Jozan mmg best mlm ni..

gdsbnga said...

Kite kesian dgn saywhooo . Asal bg 15K je . Atleast 30k okayy jugakkk . Dahlah dtg dari jauhhh .

Nabeel Fikree said...

Jozang jozang jozang! (y)

Farra Atiqah said...

JOZZZZAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN TERBAIKKKKKKKKKKK !~

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK