Thursday, August 9, 2012

Tanam Anggur

Tanam anggur. Tu la kehidupan sekarang. Rasa nak rest puas-puas kat rumah sampai raya. Tapi dah start rasa nak mencari kerja.. Kerja kerja datanglah padaku.. Hehe..


Anganan tinggi umpama bukak yahoo tertera "TAHNIAH, ANDA DITERIMA BEKERJA DI SYARIKAT KAMI" .. Tinggikan anganan ini..


Anganan sahaja tak berguna.. Usaha lagi penting iye dak? Duduk tanpa usaha mengharap rezeki datang bergolek pon tak guna..


Semoga adalah rezeki untuk kita.. Tak nak tanam anggur lama-lama.. Ternak banyak lemak yang tak berkhasiat pon tak sedap jugak.. Kene ada sedikit rencah  :)




*******************

Iklan Berbayar


Klik banner untuk dapatkan promosi VCO / Collagen
Boleh COD Shah Alam area only :)

Details?
Klik banner

Terima kasih

*********************



p/s : Kadang-kadang kita akan rasa down tanpa sebab.



1 comment:

ros_reeza said...

ROs doakan semoga dipermudahka untuk mendapat pekerjaan :)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK