Wednesday, August 1, 2012

Syukur. Alhamdulillah.

Syukur. Alhamdulillah. Aku rasa sangat bersyukur. Happy. Sangat-sangat happy. Tak terkata. Dah mampu senyum. Non stop. Jangan ingat aku gila. Tapi aku tengah memikirkan saat bahagia sebenarnya. Haha...


Syukur. Rezeki Ramadhan. Tanpa kita tahu rezeki itu ada dimana-mana dan bila-bila masa sahaja kurniaan rezeki itu datang dan bila-bila masa sahaja kurniaan rezeki itu akan ditarik semula. MasyaAllah. Mintak dijauhkan.


Syukur. Sekian kali tamatlah jawatan aku sebagai student Master di UKM. Terlalu banyak kenangan. Tak terkira. Happy. Rasa nak melonjak sebab tak terkata. Alhamdulillah. Lulus sebagai pelajar sarjana.


Syukur. Kecimpung dalam bidang busines. Sangat lari dengan apa yang aku belajar secara teorinya di universiti, kolej, maktab mahupun sekolah. Minat. Terlalu mendalam dengan busines buat aku terjebak. Buat masa ini secara part time untuk isi masa terluang. Alhamdulillah. Sudah buahkan hasil. Walau tak banyak, Ya Allah, terlalu excited. Nak cerita. Tak terluah dek perasaan. Senyum lagi. Bertambah senyuman di bulan puasa ni. :)




Thank you, Ya Allah.
Tahu, susah dulu. Kita akan senang kemudian.


Aku dah rasa.
Hasilnya, MasyaAllah.
Tak terkata.


Sabar. Usaha. Tawakal.
Percayalah.
Akan buahkan buah yang ranum.
Sangat ranum.


:)


Aku nak tidur dalam senyuman. Semoga diperoleh rezeki yang banyak untuk masa akan datang. Amin. Please pray for me :)

*********

Siapa yang berminat untuk pasang banner iklan di Coretan Hati , boleh berurusan di cikviolet@yahoo.com

Untuk lihat statistik di SINI

Statstik baru akan diupdate nanti. Konpem korang nak sewa. Berbaloi.

:)


3 comments:

keli menari said...

Alhamdulillah.Tahniah :)

:: Mrs.Eady :: said...

Alhamdulillah ~

Roslan Putra said...

Alhadulillah.... semuga sukses selalu...

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK