Monday, March 25, 2013

Bukit Broga






Intro. Merujuk kepada gambar di atas (Pengaruh guna ayat surat rasmi), awak semua tahu ia dimanakan. Bukit Broga sudah aku tawan.. Mood : Happppyyyyyy..


Walapun hanya ketinggian 400 m tetapi cerun diaaa.. Memang best woo.. Masa naik tak ada terasa apa-apa.. Tapi bila turun, MasyaAllah.. Gayat! Tapi Alhamdulillah.. Semua selamat dan tiada siapa injured..


Layankan gambar :



Details :
f/2.6
1/280 sec
ISO 50
0830 am

 Suasana pagi.





f/2.6
1/884 sec
ISO 50

Matahari mula keluar.
Agak panas.



f/2.6
1/396 sec
ISO 50 

Melepasi batu besar.








f/2.6
1/256
ISO 50

Finally. Tawan puncak. Alhamdulillah.



f/2.6
1/554 sec
ISO 50

Gambar dah smart tapi sayang ada kacau ganggu di situ.
Boleh paham what i mean?





Next -> Gunung Nuang, Insyaallah. 
Siapa nak join?
Bila daki gunung, memerlukan somebody yang boleh guide.




p/s : Semua kamerea henponggg memasing. Maklum.
Pengalaman lain : SINI









4 comments:

AyueJean AJ said...

Lama tak hiking....

miszme_ieda said...

weh....kau nak gi gunung nuang? bila? aku plan 13hb ni. ada geng akak abang yang memang hikers jadi guide...

cik violet said...

@AyueJean AJ jom la hiking ;)

cik violet said...

@miszme_ieda rasa mcm nak nek. wah. mcm nice tu, da ad geng. nnt set balik ;)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK