Friday, March 8, 2013

Ada apa dengan jawatan? Blah!



Salam.. Minggu yang disaster.. Semua update kat blog dalam minggu ni adalah autopost.. Malas nak cerita sebab apa disaster.. Tapi satu benda je..


Ada apa dengan jawatan? Jawatan membezakan taraf hidup manusia? So, boleh blah.. Kau sama je dengan orang lain.. Tinggi jawatan bukan bermakna kau boleh berkuasa .. Semua benda nak kene ikut arahan kau?.. Eh, boleh blah lah!


Mungkin hormat tu ada.. Cuma tak payah nak mention.. Membazir ruang awam sebabkan jawatan? Tu sebenarnya tak adil kan? Sia-sia marah sebab kene jaga kau yang berjawatan!


Eh. Hari Jumaat ni. SABAR.



K la byeeeee...






p/s : Tak payah nak bangga sangat kalau berjawatan tinggi dan tak payah nak menjaga sangat orang berjawatan tuu.. Pandai-pandai lah dia survive sendiri sepatutnya.. Sekian..








4 comments:

Yumida Huda said...

harusnya layanan sama rata kannn

ShuhaidaSaad said...

takkan ada layanan berat sebelah. baru adil dan professional

cik violet said...

@Yumida Huda absolutely yes. kene sama rata :)

cik violet said...

@ShuhaidaSaad mereka lebih utamakan yg berjawatan. esp VVIP. kononnyee.

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK