Sunday, May 20, 2012

[REVIEW] Baju Kurung Moden Koleksi Raya 2012 by Suri E-Shoppe




Suri E-Shoppe adalah sebuah kedai online hasil gabungan 3 wanita yang gojes, cun dan cantik. Tak percaya? Meh kita tengok owner Suri E-Shoppe nih..

Skroll ke bawahhh

















Ha, kan da cakap :)






Oke, kita tengok baju kurung moden terbaru keluaran Suri E-Shoppe nih.
Sungguh, aku rasa nak buat koleksi satu. 
Semua aku rasa nak buat koleksi, rambang mata kot. 













Harga : RM 119 



#Untuk tengok saiz and design lain, please visit Suri E-Shoppe.
#Harga sangat berpatutan beb.
#Koleksi cantik design lawa rugi korang tak grab 1 untuk raya tahun ni :)
#Pakat ramai-ramai like page beliau eh Suri E-Shoppe







3 comments:

KHai said...

Menarik... Jika berminat untuk menambah pendapatan dengan mengambil upah menjahit baju kurung moden atau ingin menjahit baju sendiri, bolehlah belajar menjahit baju kurung moden dengan panduan ini yang lengkap dengan illustrasi, teks penerangan dan gambar sebenar yang menjadikan pembelajaran MUDAH, MENARIK dan PRAKTIKAL.

Dapatkan segera panduan ini dengan melayari website di bawah sekarang !!!

http://bit.ly/panduanbajukurung-2

wan fauziah said...

salam... saya berminat utk dropship... ade buat tawaran utk dropship?? ni email saya pagani8811@yahoo.com.... atau call terus 0169889634... terima kasih... semoga dapat ketahui dlm msa terdekat :)

Belle Membebel said...

Salam, sy berminat jd agen dropship. Please email.me : bella291189@gmail.com

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK