Saturday, May 26, 2012

Jom berjimba kat KARNIVAL KEUSAHAWANAN dan INOVASI UKM



Sebelum ni aku ada ajak korang dating kat satu tempat .. Nak tahu tempat tu, korang klik SINI dulu eh .. Kali ni kita pergi berjimba sekejap kat KARNIVAL KEUSAHAWANAN dan INOVASI UKM .. Maklumlah student UKM kan kenela support program yang ada kat UKM .. Bila lagi nak join .. Sisa-sisa kat UKM ni tinggal berapa bulan je .. Sob sob ;( 


Entry nih bukan entry sedih .. Dah2 jangan nak tacink plak.. Jom, kita roger, apa yang menarik sepanjang karnival nih.. Skrol ke bawah ek .. Jangan malas nanti kene babab ;p





CABARAN USAHANIAGA



Siapa yang masih dengan gelaran student dan berminat meniaga, ada produk sendiri, jomlah join .. Mana tahu korang berpeluang menang hadiah RM 1000 .. Mata da blink blink tengok .. Hehe.. Syarat? Di SINI



PERTANDINGAN FUTSAL TERBUKA


Syarat : SINI


LARIAN AMAL KAMPUS


Details : SINI




i


Lain-lain Aktiviti :

Explorace
UKM Talent
Treasure Hunt
Pertandingan Mencipta Banner




Hadiah pon lumayan korang ..  Apa lagi jom la join .. Hehe .. Tukang promote plak ;p Nak tahu details boleh la layari laman web ni kkiukm.blogspot.com .. Esok, join explorace .. So, mestilah mengharapkan kemenangan .. Hehe .. Dooakan ek untuk group ktorang :)





5 comments:

Hans said...

kalau dekat memang dah pergi berjimba dah
hehehe

Prince of Noob said...

ok jom berjimba... done follow - Noob

ejulz said...

menarik.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka aktvti camni..syiok!

Adylia Qarissa said...

hari nie last yea?? tak dapat nak pergi laa..:(

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK