Friday, February 3, 2012

Updated Peserta-peserta Giveaway 1st Cik Violet..



Assalamualaikum..
Hari baik cuaca baik..


Mood pon agak stabil
So, da settled update senarai peserta GA..


Seramai 263 orang @ blogger yang sudi join GA 1st Cik Violet nih
Terharu dengan sokongan semua :)


Masa mula-mula niat di hati nak buat GA ni, takut tak ada orang nak join..
Tapi alhamdulillah..
Angka sebanyak 263 ni da cukup memuaskan :)


Esok, if tiada aral melintang, akan update pemenang untuk GA..
Korang, tunggu depan lappy masing-masing ea..
Sebab tak tahu nak updated siang atau malam..
Bergantung kepada keadaan .. Hehe..


Sebilangan hadiah sponsor pon dah ada kat tangan nih..
Tak sabar nak kasi kat pemenang yang bertuah tuuu..
Heheh...
Koranggg...Tunggu esok taw..
Tapi, if tiada langsung update untuk esok, maknanya tak ade kesempatan la nak update..
Huhu..
Kita hanya merancang, Allah yang menentukan :)



Lagipun, esok ada exam untuk Penguasa Kastam..
Korang doakan tuan blog eaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Hehe...



p/s : yang mana tak cek url blog tu, sila klik link di bawah.. Nak senang copy url, tekan f3 then paste kat box yang keluar selepas tekan f3..


Senarai peserta Giveaway 1st Cik Violet

9 comments:

budax gilax said...

good luck ^^

Liyana Najwa [YayaHwangMinYoung] said...

good luck :DD

nurpiska said...

mood : tak sabar :)

zareliqa afiqa said...

Hope ada luck esok :)

FarahNazurah said...

Good luck Cik Violet ^^

meLLy! said...

gudluck empunya blog! chaiyokkkk~

tasyatwitty said...

berdebarnyerrrr!!!
harap2 mng...xpernah menang nim...huhu..:)thankz cik violet!!

tasyatwitty said...

berdebarnyerrrr!!!
harap2 mng...xpernah menang nim...huhu..:)thankz cik violet!!

Miss Nadya said...

xsempat join..padahal entry dah buat..:(

hehehe...sorry sayang..tapi xpe..kita dah kenal kt tuitter kan..:)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK