Wednesday, February 15, 2012

Senarai nama pemenang Giveaway 1st Cik Violet dan hadiah part 2

Salam..Hai dear-dear..Nak updateee hadiah tuk pemenang nii..Berdebar-debar tak? Excited tak nak tahu yang korang dapat apaaa..Hehe..Saba taw.. :)





Senarai nama pemenang Giveaway 1st Cik Violet dan hadiah :


 Sponsor by FEA Beads , nama pemenang :

224. http://www.smoochie-licious.co.cc/2012/01/giveaway-1st-cik-violet_26.html *
11. http://sukadukahidop.blogspot.com/2011/12/giveaway-1st-cik-violet.html *



Sponsor by Lovely Shawl, nama pemenang :




Sponsor by Banner Shahrul , nama pemenang :





Sponsor by Syazwanie Boutique , nama pemenang :






Sponsor by Butik Aleesya , nama pemenang :




Sponsor by Missladyanashops , nama pemenang :




Sponsor by Butik Kyra Asli , nama pemenang :




Sponsor by Butik Pinkku , nama pemenang :




Sponsor by Ratu Cahntique , nama pemenang :



Sponsor by NnHouse Shop , nama pemenang :




Sponsor by Online Jersey Malaysia , nama pemenang :




Sponsor by B to B Collection , nama pemenang :




Sponsor by Gojez Houz , nama pemenang :




Sponsor by Swingswing House , nama pemenang : 




Sponsor by D'shawlicious , nama pemenang :




Sponsor by Shumieza Collection , nama pemenang :




Sponsor by Blog Syamim Novelis , nama pemenang :




Sponsor by Cik Dil , nama pemenang :




Sponsor by Si Budak Kurus , nama pemenang





Sponsor by Coupleholic , nama pemenang :



BACA BETUL-BETUL :)

--> Link yang betanda *, sila cepat-cepat emailkan butir-butir diri korang seperti NAMA PENUH, ALAMAT, NO TELEFON, NO PESERTA, LINK BLOG dan NAMA SPONSOR ke alamat email cikviolet@yahoo.com dengan subject yang bertajuk PEMENANG GIVEAWAY 1st CIK VIOLET..


--> Tajuk subject yang berlainan daripada yang telah dinyatakan di atas, i malas mahu layan taw.. Haha.. Kasi details lengkap..


--> Bagi yang tak bertanda * plak kasi details seperti alamat emel, link FB, link twittern no peserta & link blog ke alamat email cikviolet@yahoo.com dengan subject yang bertajuk PEMENANG HEADER DAN DOODLE CIK VIOLET


--> Tempoh menghantar details adalah selama seminggu.. SEMINGGU je ea..Sebab nak hantar details korang kat sponsor berkenaan bagi tuntutan hadiah.. Sila jangan sewenang-wenangnya bagi details sendiri dekat sponsor..Biar cik violet yang kasi sendiri details korang.. Hope sangat kerjasama korang ea..Peace yaww :)


--> No peserta yang sudah ada details lengkap dalam simpanan i : 130, 8, 203, 116, 73, 65, 10, 144, 18, 178, 97, 240 ..


--> Untuk mudahkan pencarian link blog, sila tekan f3 kemudian paste kan link entry yang korang join.. Tak ingat number peserta? Sila klik link di bawah :


Senarai Peserta GA 1st Cik Violet


Btw, TAHNIAH kepada pemenang ea.. Kalau cik violet buat segmen ke giveaway lagi ke, agak-agak ramai tak yang nak join nyeeeee? Hehe.. Respond ea :)


Lagi satu siapa yang order VCO, boleh email kat juga kat feabeads@yahoo.com dengan subject NAK ORDER VCO.. Masih dalam special priceeeee :)




17 comments:

diella said...

kalau nom ada dalam part1 and part2 boleh dapat lagi eh hadiah?just tanya :D

Nabila Medan said...

nabila dh sent email,hari tuh pon nabila dh sent kan?

email : nabilamedan@yahoo.com

p/s : hrp awk reply email nabila tanda pengesahan yg awak dh terima email tu :D

9n0L4 said...

cikviolet, no 178 dah ade details kan? nape bertande * jugak? huhu.

abazilah said...

Thanks !

Dah sent details .

emel : purplishobsession87@yahoo.com

syasyajohan said...

alhamdulillah,thank you :D

kakyong said...

Tahniah buat semua pemenang.. :)

meLLy! said...

alhamdulillah 116 dah hantar details. heee buat la lagi and tag melly. pasti join! :D

onie said...

onie dah email :))

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah kpd kesemuaaaaa pemenang!!

ainkamal said...

Alhamdulillah menanggggg ! :D Kita dah email dahhhh :D

ainkamal said...

No kita nombor 209 tauu ;)

Anonymous said...

THANKSSSSS! :D

// Lylloooo said...

yeayy menang , no 224 , alhamdulillah :)
dah email kak violet :)

Intan Wandalaara said...

amin.lily memang(122)
dah send kat email cik violet.
check ya.

email : intanwandalaara@ymail.com

tq dear.

Niena Sofea said...

salam cik violet ..
detail niena dah ada dalam simpanan sis ..

tapi ada * , nak kena hantar lagi ke ? keliru la ..

harap dapat menjawab segala persoalan ini .. =)

Anonymous said...

Assalamu'alaikum =) Kita dah sent details. Boleh tak akak list winner yg dah hantar details? Takboleh tkpe. thanks ^_^

Miss Lovouis said...

Da hantar tapi lambat . Lambat tahu yang diri ini menang . Diterima ke ? =.=''

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK