Monday, February 20, 2012

Update peserta GA yang sudah hantar details :)



Salam..Hai korang..Berikut merupakan number peserta yang sudah hantar details pada cik violet.. :

19 Feb 2012 :

130, 8, 203, 116, 73, 65, 10, 144, 18, 178, 97, 240, 11, 81, 161, 137, 2, 33, 28, 253, 125, 238, 6, 43, 122, 52, 117, 104, 16, 209, 115, 82, 162, 239,

20 Feb 2012 :

218,

Ada certain pemenang yang sudah hantar details, i sudah hantar ke sponsor, hope korang bersabar ea.. :)
Mana pemenang yang belum hantar details, sila hantar secepat mungkin..Kalau tidak i akan gugurkan korang sebagai pemenang..Sekian, terima kasih :)


Senarai Nama Pemenang



9 comments:

::Misz sunsWeetz:: said...

kalo gugur tu cabut pemenang len la hihi^^

cik violet said...

@::Misz sunsWeetz:: : kalau rajen adela pemenang baru..hee

zareliqa afiqa said...

random jek yg lain..hehe

Anonymous said...

Checked^^ thanks =)

// Lylloooo said...

eh sy dah sent details aite ? number 224 . nak tanya dh dpt ke belum email tu , takut x terima lagi email tu pulak :)

Ika said...

thnx! :)

9n0L4 said...

dah dapat hadiah! ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/menang-giveaway-1st-cik-violet.html

Ika said...

dah dapat dah hadiah tu.
thnx! :D

Miss Lovouis said...

Salam , sorry lambat sgt . Tak tahu yang diri ini menang . Btw , baru hantar emel . harap terima and hopefully dapat hadiah tu . Tq if u're understanding .

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK