Tuesday, November 8, 2011

Special entry to AINA YAZID.. Mood : Tag



Sehari berapa entry kau nak hupdate maaa
Journal kau tu berderet berlambat menunggu kene baca je

Tensi bai
English bai
Mana terer bai
Manglish terer sikit la bai


**********

Aku pertama kali ditag oleeeeeeeehhhhhhhhhhh AINA YAZID
Love Cadbury katenyeee
Hehe



Dah lama rasa tak main tag tag ni
Lain la kat pesbuk bila frust menonggeng semua orang aku nak tag


Guys
Let's start answer the questionssssss :



1. Peminat tegar coklat. Tolong jangan hulur aku sebarang cekelat pleaseeee.

2. Van Houten Toblerone Beryls . Semua coklat la. Kek coklat moist paling sukakk..


3. Kereta ? Bugatti Veyron la.. Tapi mampu tengok gamba kat google je..Sedih kan..

4. Kaki shopping. Sudah semestinya. Semua kaki adalah aku. Nampak bena nipunya kan..

5. Pandangan contact lens.. Dah ada mata original buat apa nak pakai mata palsu.. Kaca mata sudahlah.. Orang bagi pree aku hamek kasi adik aku laa

6. Aku lagi cun.. Eh, silap2.. Yana & Intan Ladyana.. Scha kott.. Eh sejak bila ko minat Scha.. Sazzy Falak la..haha

7. Jumpa Farid Kamil depan mata.. Hatiku degup laju pantas kencang kalah ribut taufan la nina mata tak berkedip kalah orang pakai bulu mata palsuuuu

8. Stresssssss .. Menatang apa tuuu .. Hehe.. Makan.. Bloggingggg...

9. Siapa tak suka bercuti meh aku sepak.. Memang orang tak pandai bersyukurla.. Ofkosla beb.. Bagi aku 10 juta sekelip mata aku habiskan.. kui2

10. Dimana ea? Opkossss oberseaaaaaaaaaaaa... Pe barang Malaysiaaaaaaaaa... Sokonglah barang buatan Mesia ea kawan-kawan..

11. Banyak sangat la manis & pahit nyeeee... Kalau cerita memang tak dapekla.. Pakcik 'J' da menunggu aku ajak date nih...




Sekian jawapan ini special untuk AINA YAZID..
Nice to meet u aina even dalam blogger..


Keep in touch eaa..
Smileeeeeee




p/s : Soory la kalau jawapan tak memuaskan.. Heee








2 comments:

aiNa yaZiD said...

hahahaha.. firstly, thanks coz sudi menjawab soalan aiNa.! enjoy je baca. kita sama, peminat tegar coklat. huhuhu..(^^,)

Bdw, nice to meet u too cik violet..
yeah!keep in touch. =)

cik violet said...

@ aiNa yaZiD : same2..ni je la mampu jwb..hehe..

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK