Saturday, November 19, 2011

Bangle M2M macam rasa nak makan je !!

Apa itu bangle M2M?
Ala rupa bentuknya macam coklat M2M tu


Korang pernah makan tak?
Lebih kurang ala-ala nips jugak kan
Sedap kan bila makan coklat tu
Hehe


So, ada bangle macam coklat M2M tu
Tak caya? 
Usha gambar bawah







Macam M2M kan?
Rasa macam nak ngappp je..
Haha..

Actually kan..
Ada tak yang minat lagi bangle nih??
Sebab stok kat aku memang dah habisla..
Selling fast kot..
Agak-agak ada yang nak tak if aku restock bangle nih??


Kalau ada sesiapa yang betul-betul nak beli that bangle aku restock balik..
If ramai yang mintakla..


Harga??
Meh tengok kat page FEA Beads
Siapa yang betul-betul nak sila pm warna bangle and tinggalkan number telefon
Bukan hapee senang nak contact ea.


Kalau rajen like la sekali ea
Aku dah jarang update sebab nak fokus kat thesis


Tapi kalau ada permintaan memang aku akan restock lah
Hehe..

Sayangggg korangggg..

Hehe..






2 comments:

ALLYNA HASHIM said...

sedapnyer tgk bangle tue....mcm nk makan jek...he3...

Halimatun Sa'adiah said...

pnah de satu bangle m2m neh..
bdak suke usek bangle sy, menarik utk dimkn..

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK