Saturday, November 5, 2011

Anugerah Skrin Kaku Kayu Boring ? Hmmm

Anugerah Skrin , mesti ramai yang akan update pasal anugerah ni.. Tak caya ? Pegi tengok dashboard.. Kat status facebook pon da keluar macam-macam cerita pasal ASK ni...


Komen :
1.Rozita Che Wan lebih baju je dari penyampaian kan.. Ikut skrip jaaa.. Tinggi benar.. Tak match dengan Ally.
2. Macam biasala nama pon artis , berkemban pon da sinonimkan..
3. Apesal nampak kucar-kacir ek.. Dengan video zoom ntah apa-apa..
4. Last performance tu macam tak menyengat je
5. Ally yg cuba untuk menceriakan suasana yang memang tak berapa ceria..
6. Tahun depan cara pengacara yg tip top sikit k..


Da lah tu je la komen aku yang on off je tengok ASK tu..
Da tahu memang boringggg..

Haha..






10 comments:

Ikhwan said...

Tadi ada buka sekejap pukul 9.40pm..
bila nmpak muka ally dgn lawaknya..
kne pulak ada artis fail tak reti pkai ipad.. trus tkar ke MLM..

Cik Eka said...

boring kan..

ngan ipad nyer..semua jd lembab

Cik Eka said...

oh lupa..blog awak masuk dlm list eka.

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/11/jom-mengintai.html

caah said...

tak tgk pun anugerah skrin....balik kmpg...hohohoho

cik violet said...

@ Ikhwan : ally pon nmpk mcm xselesa dgn partner die je kn..

cik violet said...

@ Cik Eka ; mmg boring..bajet nak follow gadget skrg tp bkn semua retis ley pki..haha..t sy tgk..thanks :)

cik violet said...

@ caah : cian u..mst sesak kan mlm td..hoho

ILA HonEyBuNNy said...

hehe..betul tu...rozita che wan nmpk sgt cm baca skrip..kaku ja..wakkaka

sal pengunaan ipad tu ada prob gak kan..heheh

cik violet said...

@ ILA HonEyBuNNy ; haha..xley thn tgk rcw control ar ;p

aimie amalina said...

borink kan!
mimi pon sama..ase cm tu
tgk skit2 je
hehehe

tgk maharaja lawak ha..

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK