Friday, September 9, 2011

Jangan terlalu berfacebook bertwitter sangat untuk bagitahu lokasi korang la.. BAHAYA !!



Apa yang korang dapat setiap kali korang kemana-mana then publish di facebook..Korang ingat lebih selamat bila korang bagitahu lokasi sebenar korang..Korang tak tahu ada secret admirer yang minat korang jejak korang..Then apa dia buat? Culik, rogol, rompak? Kita tak tahu apa tujuan dorang intip kita kan..So tak payahlah setiap kali kau ada kat mana-mana nak publish di facebook or twitter or seangkatan dengannya.. BAHAYA la..Kau rasa kata aku mengarut..Cuba la kau buat dalam masa seminggu.. Ada berani?? Sila sila..



Pengajaran dari video kat bawah nih..Walau depa melakonkan je setiap watak dalam tu tapi ia berdasarkan realiti..Betol tak? 


















8 comments:

Umie Artoqiemie said...

aku selalu cakap aku kat Italy.. merbahaya dak?

nelly said...

ngerilah pulakk ~

cik violet said...

@Umie Artoqiemie ; nnti org jejak kau smpi italy..bahaya2..haha

KAMIHIDUP said...

betul tu. ngeri.

cik violet said...

@ nelly ; tau xpe..

I do I need Iman said...

sebaiklah eden takde BB/. hhaha btul tue. x elok kan bgitau.;p


jmput sini.
http://mawarkuwada.blogspot.com/2011/09/sama-tapi-tak-serupa.html

cik violet said...

@ KAMIHIDUP ; betul..sangat

cik violet said...

@ I do I need Iman ; ok..akan lawat ;)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK