Thursday, April 29, 2010

[Wanita] BASUH BRA dan PAKAIAN2 BARU ANDA SEBELUM DIPAKAI, KALAU XNAK JADI MACAM INI. SILA JANGAN MALAS!!


Gambar sensored 18sx tapi aku share khusus untuk kaum wanita, ok!




Tolong disebarkan ke semua kenalan & e-mail yang Anda punya, khususnya wanita.

CUCI BRA dan PAKAIAN2 BARU Anda, sebelum dipakai. Banyak orang yang melakukannya, ini sebagai peringatan bagi yang tidak melakukan-nya. Baca dan persiapkan diri Anda untuk melihat gambar ini. Kami tidak tahu parasit apa yang ada didalam pakaian ketika kita membelinya.


Ya Tuhan. Menjijikkan. Kirimkan ke semua wanita!!!
CUCI BRA BARU Anda sebelum Anda memakainya!! Jadikan kebiasaan mulai dari sekarang untuk mencuci pakaian baru Anda sebelum memakainya, ini SANGAT PENTING!!!



BERITA BENAR

Setelah Susan McKinley (Antropologis) pulang setelah ekspedisi di Amerika Selatan, ia menyadari ada ruam aneh di payudara sebelah kirinya, tidak ada yang tahu itu apa, dan ia pikir ruam itu akan hilang seiring waktu.


Setelah ia kembali, ia menemui dokter karena sudah dimulainya rasa sakit. Dokter tidak tahu penyakit apa yang di derita nya, dokter memberikannya antibiotik dan krim khusus. Setelah berselang rasa sakitnya tidak hilang dan payudaranya semakin panas dan mulai berdarah. Ia memutuskan untuk membalut pendarahan itu, bagaimanapun rasa sakitnya semakin bertambah, ia mulai mencari dokter2 terbaik. Dr. Lynch tidak bisa mendiagnosa infeksi apa yang terjadi dan meminta Susan untuk mencari temannya yang ahli dalam bidang Dermatologi. Sialnya sang dokter sedang berlibur. Susan menunggu selama 2 minggu dan akhirnya dapat bertemu Dermatologist tersebut.


Susan terkejut, setelah ia membuka perban nya, mereka menemukan larva bertumbuh dan bersarang dalam pori2 dan dalam luka payudaranya, sesekali mahkluk jahat ini masuk dalam pori2 dan muncul di lubang sebelahnya, yang ia tidah tahu adalah lubang itu sangat dalam dari yang ia bayangkan. Larva ini memakan lemak, lapisan kulit dan kanal susu payudaranya!



p/s : sila ambek perhatian k..jaga kesihatan dan keselamatan diri kita..Nampak geli tapi masyaAllah, ia benar2 terjadi..sila ambil iktibar wahai kaumku di luar sana!!

Basuh Bra dan Pakaian2 Baru anda sebelum dipakai!!!!


23 comments:

hajar hairi said...

eeee..bley ke sampai cam 2 lubang2 nye weyh??
btolll ke??
cam ditebok2 je cozz simetri je~


tapi sangatt gellii okeyh~
ooo..aku x penah ponn basohh bende2 yg baru dibeli..after nh aku akan basohh lah sumenye after baru beli..


tengs for da info..sharing is caring <3~ ^.^

Nisaeciz said...

hatoii! sumpah menyeramkan okeyyy. okey2 pasni nak basuh dulu b4 guna. bukan pe, tak sabo2 nak try. huahua. mmg besh entry ni weyhhh!



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Font ni da kicik sikit. okey ke?

Hezesuze said...

ermm xtau nk percaya ke idak...mula2 dulu akak terima gak email sal nie...tp baru2 nie akak trima gambo pompuan yg byk bentuk larva2 kt badan dia...

rupe2ye teknik photo memainkan peranan uols...tipah trtipu...huhu

YAN YONG said...

perghh..takut + geli gler tgk gmbo tu...huhu..thnkz 4 remind...

hamdan basiran bin kiai hj tahir said...

terimakasih atas kesedaran mengenai kesihatan tetapi foto itu telah diubahsuai dari foto debunga, tolong jangan percaya...jangan tipu melayu...

naz_irah said...

mak oiii!!!!biaq betoi ni farha???

ish takut sgt aihh...huhu

MrS ShaHriL said...

aish...kak farhah ni...menakutkan le...tp cm sarang lebah pun ade....

acap said...

perghh. bleh buat bisnes ternak ulat dah ni

Pipi Muncet said...

bulu roma saya berdiri bila tengok bijik-bijik kecik.
haihh. tak boleh takboleh.
geli.



ENTRY TERBARU ;
APRIL TERAKHIR.(SOUND RECORDING SAYA YANG TERRUK ;p)

Pipi Muncet said...

lagi sekali nak bisik kat sini. waa. bila kamu nak update entry baru. saya tak tahan tengok gambar tu. bulu roma meremang sgt. :D

violet VC said...

haja : tau xpe...gelikan..
haha...
kalau ko xnak jd mcm nih...

sila la rajin2 basuh baju2 berkenaan y baru2 ek...=))

violet VC said...

nisaeciz : best ke entry nih?? hehe...sharing is caring...

selamat mbasuh ^0^

violet VC said...

hezesuze : lor..teknik photo ke??
xpela mb ade hikmah kot even gamba 2 diedit...

nak suh kaum wanita jadi rajin mbasuh =P

violet VC said...

yan yong : welkam =))

violet VC said...

hamdan basiran : okeyh..gamba sebagai sampingan...y pntg kte amek info je =))

violet VC said...

naz : betol x betol janji basuh pakaian baru naz...

jgn kd malas!!

hehe =pp

violet VC said...

mrs shahril : mcm sarang lebah?? bole jd jugak..haha...

jgn lupe bsh pakaian baru ^0^

violet VC said...

acap : bisnes ulat?? haha...

violet VC said...

pipi muncet : thnx sudi komen =)

wah...bulu roma sedg berdiri ker? hehe...

violet VC said...

pipi muncet : bisikan diterima =p

entry baru bermain diminda..

tunggu masa nak olah...

tp sedg kemalasan...hehe...nanti ad entry bru rajin2 jengah ea =P

Silence Shooter said...

ni gamba yg guna teknik super impose..cantumkan gamba payudara dgn buah teratai..

Anonymous said...

act , dah terlalu banyak gambar yang diedit sebegitu ,. mamang bet0l kene basuh dulu pakaian yang baru dibeli , tapi , jangan edit gambar sampai macam tuhh ,. 0ver sangat lahh ,.

ieda said...

uikkk biar benar niee
meremang bulu roma akak huhuh

dikk nak mohon copy dan paste di blog akak .. tapi macam mana yee huhuh x leh klik ;(

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK