Wednesday, July 27, 2011

Hizami, Nak Header Satu



Owh, jejaka handsome ni nak kasi header free la..HAHA..Peluang baik nihh..;)

Tak reti nak pautkan link sekali dengan banner.. So..siapa2 nak join sila kelik link di bawah ea..


Wahhhh..Kene buat slogan lagiii...

Try ea..
'Kehadapan Hizami, saya nak header satu sebab Hizami handsome mesti boleh buatkan header yang handsome2 untuk saya kan..'

Slogan tu pon tak lebih 20 patah perkataan..HEHE..

En Hizami sila jangan kembang kempis saya puji anda..Hehe..Lagipon header kat atas tu da lame. Tak reti nak buat header sebenarnya..Jujur je la kan..HAHA..  



p/s ; HARAP den la yang bertuah tu.. (penuh harapan)

2 comments:

..hizamirahim.. said...

hensem la sangat kan.
=________=

anyway, thanks sebab join!
:)

cik violet said...

handsome ape..hehe ;)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK