Wednesday, July 27, 2011

Ape hal dengan GENG BLOGGER nih?


Kau tengok picta atas nih..
Tu patutnya gadget pelawat dari GENG BLOGGER

Tapi apa pasal jadi lagu tuhh
Aku rase da lame sangat la GB ni server down ekk..

Ape pasal ekk?
Kene hack ke?
Huhu..

Anyone, sapa yang tau sebab ape GB jadi macam nih? 
Angkat kaki cepattt..

Hehe..
Siapa yang tahu, tell me ea.. 



Lagi satu tengok kat bawah nih
Yang ni kenapa pulakk?
Viruss kahh?
Adeshhh




















p/s ; help me !


8 comments:

Syahir AK-47 Shuttoo! said...

ni maksudnye u kene masukkan no proxy internet yg u gunakan.. :)

Anisa Hang Tuah said...

tatau jugakk
:(

Sha said...

heh, ptt aku pelik, asai masuk blog hg jer, der mende2 g2 (yg pic bwh 2)..

p/s: ak xtau p nk tau knp..hehe

cik violet said...

syahir ; mane nak dpat no proxy internet tu?

cik violet said...

Anisa ; awk pon kene ke? cmne ni? hoho

cik violet said...

shae ; tu la ak pon lg ar pelik..haha..setiap kali je ad..ishh

Syahir AK-47 Shuttoo! said...

laptop awak pkai adminstrator or opsnet? laptop awak ada password x?

cik violet said...

laptop tak de password..opsnet tu hape? hoho

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK