Friday, December 14, 2012

Patah Hati Harimau Kecundang ..



Thailand vs Malaysia malam tadi..
Keciwa harimau kecundang di kaki gajah..


Segarang-garang harimau , ia juga mampu kecundang di tengah jalan..
Sekuat-kuat manusia , ada jugak masanya dia akan down ...


Eh, kaitan ?


Back to match..
Apa boleh kita buat..


Memang tiada rezeki Malaysia ....
Tapi bosan ar game semalam ...
Malaysia bukannya banyak serang pon..
Asik Thailand je..
Bila sampai turn Malaysia ..
Time tu lah bola bolos..
Pemain tak ada..
Kesian Mat Yo..


Kesian lagi Farizal..
Yeala cubaan Thailand menyerang bukan sekali dua..
Hampir keseluruhan game..


Memang berbaloi ar 2 biji gol tu..
Senyum sengih sengih la tukang masak tomyam tu..
Yeala negara sendiri menang ..
Ish, nak boikot tomyam ..
Tomyam memang peberet ..
Cancel boikot ..


Lagi satu ,
Hero of the night semalam kan..
Nak tahu Sape..
Pakcik mata sepet tu la ..
Lee Min Hu ..
Hamboiii..
Glemer dia semalam..


Trending kat Twitter ..
Kat pesbuk tak payah habaqla..
Rata-rata cerita pasal dia..
Bukan cerita pasal dia sangat la..
Ramai yang mengutuk sebenarnya..
HAHAHAHA..


Kene rasuah kot..
Ke atau dia ni memang suka layang kad ?





Weyh , dia dengan kad memang tak boleh dipisahkan la..
Patut la semalam relaks je dia keluarkan kad ..


Tak pe lah ..
Thailand gol pon bila team Malaysia main dengan 10 player je ponnnn..
Even bola selalu bolos pon , Harimau tetap di hatiku..
HEHEHEHE...


Baru nak tengok harimau mengaum masa Final..
Harapan seperti tidak kesampaian..
Bertambah patah hati menunggu harapan ..
Macam lagu nih ...
;p







Apepon support SINGAPURA la masa final nanti...
Boikot coach THAILAND sebenarnya..
Sebab dia berlagak!



Eh, motip?
Sajeeeeeeeeeeeeee...


K la bye..





3 comments:

SyamimiNazifa said...

sedih masa fadhli kena kad merah tu :'(

dya bunga said...

reff tu mmg suka bg kad kot..mcm kad donkey..

Anonymous said...

Xpe bole cube next time
Go go harimau malaya..

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK