Saturday, November 17, 2012

Istanbul Aku Datang! Best tak?



Istanbul Aku Datang!
Best tak?




Bukan normal if aku tengok filem melayu kat wayang.
Bukan anti.
Cumanya filem melayu jarang yang berkualiti.



So, rasa sangat tak berbaloi if tengok di wayang.
Bukan nak kata tak pernah tengok langsung filem melayu.
Poyo la kan!



Tengok la jugak.
Bunohan.
Ombak Rindu.
Panahan novel kuat sangat.
Nur Kasih pon layan.





Hati ni tetiba rasa nak layan Istanbul Aku Datang.
Bukan sebab Lisa sangatlah.


Mungkin sebab ada Beto kot!
Haha..


Btw, lakonan Beto boleh tahanla.
Muka nak psiko jekkk.


#03 Serius Comel - Trailer Istanbul Aku Datang



#08 Serius Comel - Trailer Istanbul Aku Datang

Erkkk.
Rambut ni dengan Beto sangat ler burokkk.


Ok.
Jomla tengok kat wayang nak tahu best ke tak.


Tapi, before tuh, siapa yang dah tengok, komen la sikit.
Nak tengok berapa ramai yang positif.
Berapa ramai yang negatif.
Baru rasa berbaloi duit ni keluar.


Berkira!
Hahaha..





Komen plisshh.





























7 comments:

shuga said...

dpt tgk filem ni dgn famili haritu..
suka jln citer dier sbb lain drpd lain.. waa, sama la, suka lakonan beto tp part rambut tu yg kureng skit & lakonan tomok agak kaku.. tp, apa pun, mana mesej yg baik, ikut la mana msj yg kurang baik, jgn ikut.. btw, filem ni menghiburkan & suka karya yg dikeluarkan red communications.. :)

Sha said...

hye paah...howaw u?

ak pn rs xbrbaloi kalo labur duet utk tgk cite mlyu kt panggung...baek ak donlod..hoho...

ehemmm...ak pn suke beto jgk... ;)

ak xtgk lg ct nih..sbb ak tgk lisa mcm gedix gler je dlm ct nih.. xsuke...hahah

Anonymous said...

best. credit to lisa. kalo x mbosan kn

cik violet said...

@shuga slek betul rambut beto tu. hilang terus serinye. haha. tau xpe. tomok yg nerd tu kaku sgt. xpe. die baru lg kot. btw. thanks komen :)

cik violet said...
This comment has been removed by the author.
cik violet said...

@Sha hai shae. lame xberblog nampak ;p haha. memg citer melayu ptt dwnload je tp ntah mcm nak tgk beto n lisa ni. tp memg lisa gedik sgt kot. haha

cik violet said...

@Anonymous :)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK