Tuesday, June 12, 2012

Masterchef Selebriti Malaysia # 1

Aku tak pernah miss tengok rancangan Masterchef Selebriti Malaysia.. Mula-mula da suka kat Dr. Faiz.. Alih-alih dia keluar.. Lepas tu tengok Sarah Raissuddin macam best je bila tengok dia jadi leader.. Baru nak support Sarah , dia plak yang tersingkir.. Hoho..


Penyingkiran Serina plak macam tak terjangka.. Serina follow Sarah yang terkeluar.. Kali ini giliran Louisa Chong.. Ni semua gara-gara Raja Azmi.. Arghhh.. Fedup giler tengok diaaa.. Banyak drama sangatla.. Kalah Azwan Ali.. Plak tu emosi melampau-lampau.. Haiyooo.. 


Tadi berharap sangat Raja Azmi atau Karl Shafek yang terkeluar.. Aku tak suka Raja Azmi sebab banyak sangat emo.. Dalam team tak payah lah nak emo-emo.. Buat je la kerja tuh.. Karl Shafek over confidentt.. Erkk.. Bajet dia baguss.. Urghh tadi nama 3 last tu ingat Karl akan terkeluar tapi Louisa Chong yang tersingkir.. Nak buat macam mana popia dia tak menjadi.. Huhu.. Tapi perasan tak , masa Sarah jadi leader team , dia yang tersingkir .. Macam tu la nasib Louisa kan .. Dia jadi leader kumpulan merah , last-last dia yang tersingkir .. Tapi Louisa lawak.. Kalau tak ada dia agak terasa jugakk.. 






Nasib Tomok agak terselamat.. Adakah lepas ni turn Tomokk? Ouchh.. Aku plak yang berdebar-debar macam aku yang pegang senduk dan kuali plak.. Aishhh.. Tomok , please tunjuk your talent la Tomok.. Jangan bagi SEJARAH MUNGKIN BERULANG .. Hehe .. 


p/s : Ada siapa-siapa yang tengok MY KITCHEN RULE tak pukul 6 petang channel DIVA 702?





9 comments:

mirah isyam said...

tak nak la tomok kuar.. huhuhu.. yang mirah suke sume da kuar, tinggal tomok je lagi..huhu

cik ika said...

biaq raja azmi gn azwan ali kuaq pulak..

[wani_mn] said...

sama la macam kite. tapi yang part karl syafiq tu err dia tak nampak over confident pon? hahaha. tu la, sarah keluar jadi tak best. serina pon. tapi 1st epi je dah tak best sbb dr faiz keluar. aiseyy tapi heharap fazley stay smp final la sbb dia mcm ada potensi plak tu cool. XD

Yasmin Aris said...

macam badi je sape jadi leader mesti terkeluar kan . haha .

Geram gila ngan raja azmi tu pehal bukan dia yg kelua oh ==

lieynanilaz said...

tengok ni kadang lucu kadang geram kadang benci tengok drama diorang tuh!1...

Deq's Qienz said...

tak tengok la pulak.tp master chef nih slalu gak tgk..hikhik

Deq's Qienz said...

tak tengok la pulak.tp master chef nih slalu gak tgk..hikhik

CikMunBlogger said...

saya tak de astro . kena potong . so , tak leyh tgk :(

BERT said...

aah mmg frust la tgk serina n louisa keluar.. tapi nak wat camne kan dah nasib badan.. harap raja azmi dan azwan ali keluar la cepat... nympah ai haha

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK