Wednesday, June 13, 2012

Anak Harith Iskandar comelnyeee

Hari tu usha anak TOMOK.. Sekarang kita usha anak Harith Iskandar plak.. Bulat macam Harith jugakk.. Comel sudah tentu kann.. Eii.. Picit pipi tu boleh takkk ? ;p

zMHmy gambar comel zander xayne iskander anak harith iskandar


y3bbK gambar comel zander xayne iskander anak harith iskandar


#02 Zander - Anak Harith Iskander & Dr Jezamine


Harith Iskandar




Paling cute gambar ni.
Sebijik kott 

:)


Tips nak dapat anak handsome, putih, tinggi dan seangkatan dengannya?

Carik lelaki yang handsome la sudah semestinya.
Lelaki kacak yang tinggi.
Kita yang permpuan ni asek tengok yang fizikal je.
Kita kene telek juga bahagian dalaman dorang.

Boleh jadi imam tak?
Itu yang paling penting kan.
Hehe.



Biasa aku dalam keadaan busy memang selalu terupdate blog..
Okela happy reading semua :)



*******
Iklan berbayar :

Dapatkan pelbagai koleksi beg yang murah dan best-best di Branded Bag Outlet


Jangan lupa LIKE page Branded Bag Outlet ea..
Kerjasama korang memang super best!!

:)


4 comments:

keli menari said...

Memang anak ayah ! Hehe

Little Yuyu said...

comey2.. ni rase nk tawin ni.. haha

paah, jom join GA kt blog yus.. :)

Anisa Hang Tuah said...

mak aihh
putihnyeee

sebijik bapak die

FareezVanFillers said...

comel sebijik cam bapak die...

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK