Sunday, May 3, 2015

Produk baru : Forever Aloe Vera, Pro Kas dan Gel AmaniAssalamualaikum.

Korangggg.. Pernah dengar tak tiga produk ni : Forever Aloe Vera, Pro Kas dan Gel Amani? Sebetulnya, dalam minggu ini adalah pertama kali mendengar ketiga-tiga nama jenis produk tersebut. Ini semua angkara en suami yang selalu cerita. 


Dalam hati, masih tertanya-tanya, apa fungsi dan kebaikan ketiga-tiga produk nih? Kenapa sebelum ni tak pernah dengar atau tak pernah lihat orang share di facebook mahupun instagram.


Produk yang agak familiar yang pernah tengok orang share, semestinya produk Shaklee.. Produk ni terlalu banyak rakan-rakan di FB yang sudah menjualnya. Selain Shaklee, produk daripada Dian Pixy iaitu Vitamin C dan Floral Mask.. Produk Catalyst masih ramai permintaan tetapi mungkin tidak ramai orang yang share sebab bersaing dengan produk lain..


Berbalik kepada 3 produk tadi, saya share secara ringkas sahajalah kelebihan produk tersebut ea :


Forever Aloe Vera

Ingatkan produk ini berasal dari Malaysia. Rupanya keluaran US.
(Kalau tak silap, maafkan saya, andai salah)Kelebihan Forever Aloe Vera :
Menyingkirkan toksin dalam badan
PRO KAS

PRO KAS pula produk masih baru dalam pasaran dan merupakan produk sulung keluaran PRO Kas Global Resources. 


Kelebihan PRO KAS :
Sesuai untuk mereka yang mengalami sakit-sakit sendi dan sakit lutut.


Gel Amani

Gel Amani merupakan produk 100% produk keluaran Bumiputera Muslim dan telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).


Kelebihan Gel Amani :
Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan

Itu sahaja nak bercerita. Nanti buat entry detail untuk setiap satu produk, kalau rajinlaaaaa.. Haha.. Tapi ada satu produk yang buat contest SEO.. First prize RM1,000.. OK, blink-blink mata jap.. Cuba teka produk yang manaaa.. Hehe.. Ok laa.. Byeee..

No comments:

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK