Thursday, April 4, 2013

Senarai Produk Kosmetik Yang Disenarai Hitamkan





Ha, siapa yang terlalu suka bertukar-tukar produk kosmetik..
Minta tolong check kat setiap produk..


Kalau ada bahan-bahan seperti kat atas ni, tolonglah buang produk tuu..
Bukan mencantikkan tapi MEROSAKKAN!
Menipiskan korang punya lapisan epidermis..


Nipisnya lapisan epidermis, macamana kulit korang nak cover daripada cahaya matahari?
Mesti jadi puteri lilin, sebab dah tak boleh kene cahaya matahari..
Mulalah kulit muka rasa pedih-pedih yang teramat sangat..


Kesannya bukan sahaja kat kulit okee .. :

- Melambatkan pertumbuhan janin
- Keguguran
- Kanser kulit!


Lain-lain, jangan malas! 
Buat research sebelum guna oke!


Kalau tak, jadi macam nilah..




Kita kembali semula kepada produk yang lebih bersifat semula jadi dan organik..!
Yeayyyhhh..


VCO + Collagen from CATALYST..


Produk semula jadi ni, penggunaannya kene konsisten dan minum air putih atleast 2L sehari..
Baru dapat kulit yang cantik dan sihat..


Walaupun ia mengambil masa dan kesan bergantung kepada setiap individu, ia tidak mempunyai sebarang bahan kimia..


Kandungan VCO -> Minyak Kelapa Dara
Kandungan Collagen -> Ekstrak buah-buahan


Details about VCO dan Collagen, boleh klik page FEA Beads di Facebook ea
:)




Sila baca, terima kasih.






1 comment:

Cinta hazanis said...

wanita suka akankecantikan tapi kena hati-hati bila memilih produk kecantikan. yg penting pastikan ianya halal.:)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK