Wednesday, April 18, 2012

Stresssssss.. Serius aku sedih..



Bukan aku tak cuba.. Dah cuba.. Bukan aku tak buat langsung.. Da buat.. Tapi stress tu tetap ada :( Time2 macam ni perlukan sangat idea kawan-kawan :(


Ni yang aku rindu zaman degreee ni :( Aku perlukan seseorang guide aku.. Bagi idea sama-sama.. Buat sama-sama.. Kadang perahan idea aku ni limited.. Mungkin idea daripada seseorang boleh membantu aku.. Huhu..


Tajuk thesis boleh kata simple.. Eleh bunyi bising je pon.. Tapi bila tentang analisis, serius aku down.. Masa ambil data, macam-macam ujian aku dapat.. Dengan eksiden, dengan alat hilang :( Semua ni menjadi pemangkin stress aku..


Sumber : Sini


Sedih, tak jumpa lagi GPS yang aku nak.. Dah jumpa, ada orang da beli pulak.. First come first serve.. Melepas :( Yang lain semua mahal :( Ongkos lagi :(


Teringat pasal eksiden, tu la kali pertama aku mengalami eksiden.. Time tu aku drive.. Dah la bawak member-member.. Mujur masing-masing tak ada apa-apa.. Tapi kereta cedera.. Dalam masa 2 minggu berturut-turut celaka.. Huhu.. Ujian daripada Allah.. Kita kene tabah menghadapinya..


Lagi satu masa awal-awal sem tu, aku sorang je yang tak boleh daftar subjek.. Semua member da lepas daftar.. Mungkin dari situ petanda buruk buat aku? Huhu.. Ya Allah, jauhilah aku daripada sebarang dugaan yang boleh mematahkan semangat aku.. Ya Allah, beri aku kekuatan untuk menghabiskan saki baki master nih.. Aku nak konvo dengan ijazah sarjana.. Permudahkan segala urusanku.. 


Hanya padaMu aku berserah.. Aku hanyalah hambaMu yang hanya mampu merancang.. Sebaliknya hanya Kau sahaja yang menentukan takdirku..


Doakan untuk masa depan aku ea.. :(













8 comments:

najibah('; said...

InsyaAllah , semoga akak berjaya ! banyak kan bersabar ae (: fighting :D

caah said...

xmo sedey2 ek...ktrg kan ada leh bantu u.....jgn down ek..kan kita nk konvo taun ni...

Fatiehah said...

Sabar kak. Ada hikmat semua tu. :) Kalau stress, mesej je.

Yang benar,
Pakar Runding Otak dan Hati.

cik violet said...

@najibah('; insyaallah. mmg tgh bsabar je skrg..thanks :)

cik violet said...

@caah smlm rasa down gler..huhu..kene make sure kte semua knvo tahun ni :)

cik violet said...

@Fatiehah terlalu byk hikmah. kte reply msj org tu tp no responddddd

Fatiehah said...

Erk. Siapa yang tak respond sekarang ni? Dalam gua xde line ea? Haha. Ok2. Reply on time if tak tidur/kelas/lab. :)

cik violet said...

@Fatiehah besela line tsekat2. pe bole buat. pencawang jauh. haha

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK