Friday, April 13, 2012

Saat Sedih Tiba



Sob sob.

You are not currently following any blogs.
Seperti dalam gambar.



And whattt?
Aku la pemfollow tegar blogger lain.


Apa pulak aku tak follow sebarang blog ni!!!!!
Huuuu..


Ni punca aku kene verify kod blog melalui handphone.
Siapa yang nak hack blog aku nih..


Seram plak..
Huuu..


Koranggg.. Hati hati..
Dah tak pasal-pasal kene follow balikkkkkkk..



Korang..
Bak link..
Nak follow..


Sob sob..





15 comments:

ILA SYAMILA ♥♥ said...

ni betul2 ke cik violet? dah refresh balik? aih kesian dia. be strong hun ;)

caah said...

huhuhu..alahaii kenapa lak jadi camtu.....

nanieybarnieylurviey said...

xde apa la ni.. kejap je ni.. kadang die bengong2.. selalu kena.. tp xde apapun. just refresh je :)

najibah('; said...

ehh , takmau sedih2 . relax2 .saya dah selalu kena macm tu . normal lettuw . nanti okay laaa tuu :D

Ini Kisah Tia said...

memang selalu jadik macam tu . hehe :D

Syasya Johan said...

kak,saya rasa ni benda biasa je,memang selalu problem,kalau refresh balik dlm 5 mins ke ,nanti dia ok balik..chill :)

Nur farahiza said...

too kejap kowt , nanti dye ok balik , fara pun penah kena jugak

Nur farahiza said...

too kejap kowt , nanti dye ok balik , fara pun penah kena jugak

cik violet said...

@ILA SYAMILA ♥♥ mula2 refresh xoke..mcm da pasrah je..now da ok :)

cik violet said...

@caah i pon xtau nape jd cam tu..lepas kene verify code, seram gak..nasib ok..huu

cik violet said...

@nanieybarnieylurviey mmg benggong jap blogspot ni..hehe

cik violet said...

@najibah('; sedih gakla..yeala da follow banyak kan..tetibe hlg plak.. nasib ok..thanks :)

cik violet said...

@Ini Kisah Tia yeakea..1st time jadik..tu yg gelabah skit ;p

cik violet said...

@Syasya Johan thanks a lot..da ok :)

cik violet said...

@Nur farahiza tu la 1st time kene..cuak gak..nasib da ok :) thanks :)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK