Saturday, December 24, 2011

Attention to Peserta Giveaway 1st Cik Violet [penting]


Salam..
Hai korangggg

First time buat GA
Tak sangka sambutan agak menggalakkan 
walaupun GA baru 2 hari
Terharuuuu

Kesat air mata jaapp
Meleleh nihhhh
Hehe


Sambil sambil terharu ni kan
As owner GA la kan
Nak nasihatkan korangg semua 
yg kebanyakan peserta pangkat adik-adik ea..


Sila jujur untuk memenuhi setiap syarat yg cik violet da tetapkan
Hadiah disponsor oleh pelbagai pihak


Harap sangat adik-adik LIKE & FOLLOW semua fanpage @ blog dari sponsor..
Bukan senang taw sponsor nak kasi hadiah


Kita ni supportla mereka dengan LIKE & FOLLOW
Tak susah kan korang??
Hehe.. 


Taip entry sambil senyum
Insyaallah rezeki masuk :)


Ha lagi satu siapa tiada twitter tu.
Jom sign up
Kita bertwitter plak


Jom sapa cik violet kat twitter ea 
Mana tahu boleh dapat ekstra hadiah
Hahaha



Okay nak share nih


Nice kan.
Cik Violet bg kepercayaan penuh kat korang..
Be honest ea bloggers..

:)



12 comments:

Miss Niesa said...

saya ikut tau semua syarat2 awak =)

farahin izzati said...

cik Violet,
dont worry kami like punyer !!
sebab kami kaki like hahahaha ^^v peace!!

nurmujahidah said...

muja dah follow sume insya ALLAH,, kalau ade yang kurang harap gitau k,, :D

Maia_bLuecOmMuNity96 said...

huhu.Dah follow n like semua =)

cik violet said...

thanks @ Miss Niesa :)

cik violet said...

@ farahin izzati ; yeahh..i like kaki like mcm awk :)

cik violet said...

@nurmujahidah : insyaallah..mudah2an da like semua ea :)

cik violet said...

@ Maia_bLuecOmMuNity96 : terima kasih be honest with my GA :)

Celine said...

saya ikut semua syarat :)

fyka shafie said...

saya pun da follow dan like sume. penat jari saya ni kiki. tapi saya tak pandai guna twitter la. hihi

farahin izzati said...

hehehe, ^^v

Hazirah Zain said...

haha.saya ikut semua syarat2 tu.sya yakin yang lain pun begitu.hee

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK