Thursday, April 7, 2011

Kalau da continue study by course ni , janganlah buat kepala sendiri..
Fikirlah hati orang lain jugak..

Yea..
Kau busy..
Aku pon busy..
Jangan kau sebuk dengan benda lain sampai kau abai yangsatu  nih..
Dua-dua sama penting..
Kau tak boleh nak pilih kasih..

Buat kerja bergroup , same-samelah..
Kalau kau nak buat sorang-sorang , apa kata kau tuka kos , DO YOUR OWN RESEARCH !!
Jangan masuk kelas dah !
Buat sakit kepala..
Markah sama..
Kerja tak buat..
Ok fine !

RAMBUT SAMA HITAM , HATI LAIN-LAIN..

Adik-adik nak sambung master ??
Fikir betul-betul la..
Eloknya , hang pi la isi borang SPA dulu..
KERJA DULU..
carik pengalaman..

JANGAN JADI MACAM AKU!!
Experience tak banyak..
Expectation lecturer kat budak master nih , nun tinggi macam puncak GUNUNG EVEREST weyh !!
Nak piki sama macam depa pikiaQ..
Yang depa sudah pangkat PROF..
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

2 comments:

Sarah Sayuri Hartnett said...

thanks for this info...bek keja dolu...

but alang2 menyeluk pekasam biar smpai ke pangkal lengan...

thanks for dropping by n follow dear

(^_^)/

Dinda Iva said...

sabar yea..nak buat camne..kalau iva jadi lecturer pon iva nak lebih dari student master....sebab bukan tahap SPM or diploma lagi...hehehehe....sabau yea...

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK