Sunday, June 14, 2009

reunion ex-2000

REUNION ex-SKBN 2000

Tempat : Restoran Wan Tomyam
(betul ke shahida name restoran ni? ak xsure, hoho)

Masa : 2-6 petang
tema : bebas

ini kali ke 2 aku join reunion ex-skbn 2000, mintak maaf sngt2 kat urusetia espc Shahida n Ema sebb aku xtlg korang pape..sori ea..aku tlg makan je..hehe..aktvti xbnyak sebab mase pon terhad..cume buat sesi cabutan bertuah, karaoke, dan sesi penyampaian hadiah..cikgu y dtg pon sorang je iaitu ckgu najhan..hebat juge ckgu ni nyanyi..ingat malu2 nak nyanyi..hehe..emm, budak laki pantang pegang mikrofon, masing2 dengan stail sndiri menyanyi, ade y suara membingitkan telinga aku ade suara yg bolehla..ade bakat jd penyanyi..(maaf ea kawan2 bukan niat nak kutuk, memberi ulasan je =p)..yg girls plak kurang sporting bile disuruh buat something kat depan termasukla aku..aii..malu la kan..nama pon perempuan..=p
ha, dalam batch ktorang ade la bbrapa org da kawen. ish awl kan dorunk kawen, tp bg aku, sangat baguslah dorunk kawen awl, semoga kekal hingga ke anak cucu cicit ea kawan2..(yg aku ni ble la nak kawen ek?hehe..)..yg da kawen n ade anak, namenye athirah n baiti..y kawen blum ade anak, nisuan nasir..y xdtg da berkahwn, julia..(xjmput ak pon julia, xpola)..y len 2 ak xbp pasti sape lg da kawen..skunk ni, aku menunggu pasangan y tgh hangat bcnta, shahida n faris..ble korang jmpt aku makan nasi myk ni..(tahun depan ak tgu kad jemputan dr korg ek..hehe)..b4 balik, ktorang smpat snap bbrpa picture....


p/s : aku akan upload gamba lg..tenet slow tahap cipan..huhu

5 comments:

Da' daffodil D said...

cam best je reU nih.. bla tdk nak uat ea??(slain jubli sbb jubli ramai sgt) huihuhuhuhu

lavender said...

along ble ko nk kwen eh?
tanye r buah hati ko(dudu..eh)...
haha

violet said...

to mRS D : okla..hehe..ha..2la ble trndk nat wat tuk batch je eh..hurm..pe kate ko handle..hehe..

to lavender : hye lavender..pliz introduce yoursely ya...

virginsapphire said...

aloohaa....tul la tu long nme rstoran tu...isy..aku lak..aku tgu ko kawen dlu ar..huhu...=)

violet said...

to virginsapphire :
btol eh? hehe...
ak tgu ko y tue dlu nek pelamin..
ak ni mude lagi..
xlayak ar..=p

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK