Tuesday, February 21, 2017

Jadual Perjalanan Le Tour de Langkawi 2017




Assalamualaikum.

Bahang Le Tour de Langkawi 2017 makin terasa.
Banting ada di mana-mana.
Nampak mereka praktis di jalanan sekali sekala.
Tak sabar pula rasanya untuk melihat mereka.

Lama sudah tidak menulis begini.
Rasanya bertahun lepas menulis cara ini.
Hehe.

Ok, berikut merupakan jadual perjalanan Le Tour de Langkawi yang akan bermula pada 22 Februari 2017 di Kuala Berang, Terengganu.

Dan kemudian akan berakhir di Putrajaya pada 1 Mac 2017.




Kebetulan pula ada di Terengganu pada 22 Februari 2017.
Makna kata semoga impian nak tengok Le Tour de Langkawi live depan mata, moga-moga terlaksana.

Bukan apa, sebelum ni, pernah juga tengok live tapi entah berapa tahun yang lepas di Kertih. 
Entah tahun 2010.
Entah tahun 2011.

Tapi masa tu tengok pada peringkat permulaan.
Harap-harapnya kali ni boleh tengok pada peringkat penamat.
Mesti meriah.

Boleh juga update blog nanti.
Itu pon kalau ada masa.
Hahaha.

Sementara itu, marilah kita layan Le Tour de Langkawi tahun tahun sebelumnya.




Untuk info lanjut boleh layari laman website www.ltdl.com.my


1 comment:

Mommy Muhaimin said...

Beruntung dapat tengok live. Kat Sarawak jarang saya tengok even macam ni.

Jom exchange blog link, http://lynk.my/w1cm

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK