Tuesday, May 20, 2014

OAT Chocolate Choco






Assalamualaikum.


Hai. Pernah dengar OAT CHOCOLATE CHOCO? Aishh.. Macam trending je sekarang OAT nih. Kat mana-mana online shop pon dah bersepah OAT nih..


Tapi, sedap sangat kaaaaa.. Sampai member pon dok promo kat group ari tuh. Siapa yang sudah pernah merasa, meh kasi review skit. Kot betul sedap, nak juga merasaaa.. Hehe..






7 comments:

ma ❥ said...

teringin nak merasa hari ni jer dah banyak kali tgk choco oat ni.. nak kene rasa gak ni heheh

Diana Rashid said...

tadi tengok kat blog sapa entah..ada yang tiruan punya..kena hati2 la memilih..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

sedap tapi manis sangat huhu

kalo yg warna hijau tu ok sket..

ain samadi said...

Sangat laku ustazah jual di koperasi sek

aneezjaafar said...

layan la juga oat ni. sedap.

::EIDA:: said...

ida memang makan ni. kenyang lah jugak. kudap kudap petang2 harii kannn......

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Kyra kalau makan oat tak pernah kenyang.. hehehe

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK