Wednesday, July 10, 2013

Ramadhan First


Assalamualaikum. Ramadhan menjelma jua. Masih bernafas lagi kita? Alhamdulillah. Intro tak usah memanjang. Sekadar cukup berapa patah kata. Direct to the point. Setelah berbulan tak bukak nuffnang. Ini hasilnya.



Sekadar yang mampu. Memang tak banyak kan. Tapi saat-saat memang tak ada masa nak update blog, muncul la beberapa iklan yang sedang ea bertapak kat blog. Amboi. Meriahhh. Alhamdulillah. To readers, selalulah berkunjung ke blog ni ea walaupun dah memang jarang-jarang nak kemaskininye pon. I kesuntukan masa u ollsss. Bosan-bosan i update. Tak update tu tanda katanya tiada istilah bosan. Hehe..



Welcome Ya Ramadhan.
Semoga Ramadhan kita lebih berkat.
Mudah-mudahan.





Awak, lets buka and terawih sama-sama.
Hehe..





Last, but not least :




p/s : Selamat berbuka pada waktu maghrib puasa pertama dan menunaikan terawih kali kedua. Bye :)
 

2 comments:

Umie Artoqiemie said...

masyukla raya ni, pergh.

adatopik said...

Salam Ramadhan dan Selamat berpuasa.

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK