Sunday, June 16, 2013

Sekian lama.


Assalamualaikum.

Sekian lama di dalam lena cinta
Tak pernah aku rasa sepi
Rinduku pada kasihmu, Aiyayayayaya...
(Petikan Cinta dan Air Mata by KLON)


Rindunyeeee kat blogg..
Lama tak singgah..
Lama tak menaip..

Tiga entry before nih adalah entry auto publish..
Lama dah tak berupdate hoiii..
Sejak tragedi menimpa kat kami 1 family..
Tragedi yang menimpa secara berderet..

Tahu..
Allah yang sudah tentukan nasib kami sekeluarga..
Tapi Alhamdulilllah..
Keadaan kembali normal.
Senyum.
Syukur.

Life?
Tak perlu kot nak sharing di blog..
Hehe..

Terlalu banyak nak diceritakan.
So, ambil inisiatif untuk biarkan yang berlalu pergi.
Dan masa tolonglah bergerak secara perlahan setiap saat.

Setiap saat itu berharga.
Umpama melombong emas.
Kau tahu?
Hargailah masa.


Lain kali update lain.
Enjoy your life guys!





p/s : Be a part of my whole life? Hows sweet you are. Smile. #Eh, p/s yang tiada kaitan dengan entry :p Tidurlah wahai readers. Malam yang muda. Keyboard off.






Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK