Monday, June 20, 2011

Ipa's Wedding


Salammm..
Rindu cik violet tak ??
Haha..
Siapa plak nak rindu aku..
Ade pulak nak kenal aku as cik violet..
Muahahaha..
(perahsantan ;p)

*****
Back to title..
Masih lagi nak citer pasal wedding nih..
Kat entry nih aku ada janji kan..
Lepas entry Fatehah's Wedding nak buat entry ipa's wedding..
Tapinye line macam siput sedut..
Nak upload gamba pon tersekat2..
So, tak cun la gambar jadi separuh..
Ha, sementara line tengah laju macam cheetah ni..
Moh ler kita usha2 gambar ipa kawen ek..



Ktorang datang memang masa ipa sanding..
Lepas makan terus snap gambar dengan sang pengantin..
Merahhh mak ngahhh..
kelas gitu..
(muka aku burookk giler, so abaikan)


Ni family mentua si ipa nih..
Masing2 nampak comey je..
Macam awet muda..
Haha


Kawan2 rapat si ipa nih..
Ceria naaa...


Ni dengan leleQ..


Ni pulak dengan sifa..


Amboi korang dua ni ikut tema laaa..
Merahhh menyalaa..
Hehe..
Pengantin dengan ema sebelah kiri , yang kanan tu shahida..
Dua2 ni teacher..
Dan sudah berpunya..
Hehe..


Ipa dengan erin..
Erin paling tak saba nak kawen na..
Haha..
Carik calon cepat2 ea rin.. ;)


Yang pink tu kemba si ipa..
Namanya ika..
La ni aku tengok depa macam da tak serupa kemba..
Len benar muka..
Mungkin sebab seri pengantin n make up la kan..
Belah kanan tu aku tak kenal ;p


Woooowwww...Artis laaa...
Haha..
Mintak sign boleh ??
Hehe..


Yang ni cik violet la amek..
Hot tak ??
Haha


La...
Yang ni sapo la tersesat dok berdiri sebelah pengantin nih..
Kalo korang pandai teka yang berdiri sebelah pengantin tu sapa , aku kasi doploh sen taw..

Hehe..
Selamat teka ;)



p/s   : Akhirnya, update jugak ler aku..

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

cantik;)

NURUL AINI NORAZMAN said...

superb la baju pngantin tuh cantik,.warna maroon tuh,.=))

cik violet said...

Anisa ; senyum ;)

aini ; yupp..cantikk kan ;)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK