Sunday, October 31, 2010

hari kejadian



Hari kejadian saya enam hari lepas disambut oleh my bff..lieza aka zaah, ecah abdullah, kak dayat..terima kasih menjadi sahabat, teman, rakan juga pernah menjadi rumet rumet saya..gambar yang mencipta sebuah memori..




Umur sudah 22 tahun. Alhamdulillah. Da seswai jadi mak orang nih! ;)


Ni la dia cik KD, cik ecah, cik lieza.
cik zarith tidak bersama saya menyambut hari kejadian.


------------------------------------------------------------------------------

Bersama BFF coursemate, saya diraikan di pizza hut..ternyata memang sangat kempunan dan akhirnya mereka memakbulkan kempunan saya..hehe..makaseh u oll geng wonder' ahh.. ;)


Ni namanya zaah. Sahabat yang punya banyak nickname woo.. ^o^


Ni plak merangkap akak akak yang maintain single mingle
(eh, single ke? ;p)
berkaca mata, liah. tidak berkaca mata, caah.
sorang lagi geng wonder' ahh tiada, niah


-------------------------------------------------------------------------------
antara rakan-rakan di muka buku yang beri ucapan selamat :
luv korang!!




Ha, prof pon kasi wish taw..jangan jelesh ;p
Thanx a lot Prof Yang!! miss a lot your class ;)

---------------------------------------------------------------------------

juga sangat berterima kasih pada yang wish melalui sms, call, muka buku yang paling ramai (dalam 125 orang, huhu), yang meraikan, thanx sangat2, semoga kalian hidup diredhai, juga panjang umur, murah rejeki, berjaya dalam apa jua, bahagia bersama family n tersayang..
kawan2 yang mau kawen, jangan lupa anta kad jemputan ea ;p


Sayang korang semua k!! luv.


F>R>I>E>N>D>F>O>R>E>V>E>R




7 comments:

Ashiya Mizuki said...

welkom2....
=)

violet VC said...

hehe..
thanx thanx ;)

Fatiehah said...

adeh.. best nya..
nnt dekat2 birthday org, org msg akak..ckp mengidam pizza jugak. haha.

violet VC said...

nurul : try la..nanti nak wat2 lupe taw..hehe ;p

Miecyber said...

Yepi Besday Sis....

Hezesuze said...

hepi buffday....wah 22 tahun tu weols dah kawin tau...huhu

violet VC said...

Miecyber : thanx :)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK