Friday, September 3, 2010

Veyron 16.4 Super Sport

puas sudah aku minat mini cooper..asal aku gerak keta atas jalan je, mesti ada terlintas kete molek mini cooper tuh, banyak tol duit mereka yang membeli kete pujaan aku tu ea...



tapi, kini, cinta dan pujaan aku beralih angin dekat hero yang bernama 'Bugatti Veyron 16.4 Super Sport'..da tuh boleh speed sampai 413 km/h..kalau aku yang jadi driver bugatti nih, konpem aku yang melayang dalam tuh..fuh!!!



oke, harga bugatti nih memang sangatla cekik darah korang semua..1.7 Million USD beb!!!
cuba korang convert kepada RM...memang kurus kering la korang makan megi cup pon xlepas weyh...



aku hanya mampu puja dalam mimpi..
siapa lah aku untuk layak memiliki sebuah bugatti 2..
siapa lah aku untuk mendapat hadiah sebegini istimewa dari orang yang istimewa..
tak layak weyhh..
aku memang sedar diri aku



tapi aku tetap berharap someone give me bugatti..
tapi siapa??




ntah!!




layan gamba dlu, jom ^_^









suara bisik-bisik : tiba2 aku teringat orang yang bercerita pasal bugatti nih..
ada plak kan dia nak ingat aku nih..
siapalah aku kan untuk diingati..huhu..
mungkin dia da bahagia kot~~



2 comments:

azam.blindside said...

bile da komen tu tnda die ingat la. hahahahaha~

violet VC said...

pergh..komen plak kan..haha..bugatti 1, bole? lebih pon lg mau :p

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK