Monday, July 26, 2010

[Master]


Selamat sudah menghabiskan program degree selama 3 tahun..

Tika ini bermulanya sem baru untuk program master pula..
Untuk master, aku amek program Pengurusan Persekitaran..
Nape aku amek program tu?
Tolong jangan tanya ek!!
:)

Mb, aku dijangka akan mengambil masa 3sem untuk menyelesaikan master..
Bole habiskan dalam masa setahun, tapi bila piki2, relax2 je la amek master nih..

Xnak terlampau pack kan jadual..
Nak2 sem ni ada 3hari je kelas..
Selasa, Rabu, Khamis..
Terlampau relax kan..

Baki hari banyak menghabiskan masa di rumah..
Untuk awal2 ni bole la balik selalu..
Sebab xbanyak assignment..
Bila da berderet tugasan, mau aku berweekend kat kolej ja..
Time 2 mesti dalam keadaan parah..
Mental pon xstabil kan..
Macam biasa..
hehe..

Masa daftar 6hb, aku sempatla menginap kat kolej penghujung UKM 2, Kolej Zaaba..
Bilik, selesa la jugak..
Tapinya sunyi sangat2 wooo...
Bole mengalir air mata tiap2 hari pabila mengenangkan kesunyian itu.. ^-^
Sempat menginap pon dalam 2minggu je kot..

Lepas tu, aku cabut ke kolej Dato Onn aka KDO..
Sangat teruja melihat bilik di kdo ea..
Aku namakan bilik itu dengan nama 'Villa Mewah'..
Haha..
Tapi, xda gamba plak nak tunjuk..

Bilik ni untuk 2 orang..
Menginap bersama cik Ashiya..
La ni die da tukar nickname..
Daripada Ashiya Mizuki --->> Erika Sawajiri..
Tu da terpengaruh dengan cite 1 Litre of Tears..hehe

Villa ni satu je slek..
Dekat sangat kot dengan jalan..
Memang kedengaran bunyi moto, kereta, lori, bas..semua la..
Mujur bunyi jet je xda..
Kalo x, mau nye aku lari balik ke kolej paling sunyi.. ;)

Ha, lagi satu yang menarik..
Villa nih dekat sangat dengan padangkan..
Ape lagi..
Kalo da bohsan2 xtau nak watpe..
Bole ar cuci2 mata tengok yang mane hensem2...
waaaaaa.... ;P

Cik Violet,
Sila jaga pandangan Anda!! ;D
Haha...


Tu je la setakat hari ini..
Len saat aku update ea..




Suara bisik2 :: kepada ecah abdullah dan zarifth shafika, sila melawat kami berdua di Villa Mewah kami bertempat di Jalan Bunga Raya::
hehe...

10 comments:

Ashiya Mizuki said...

sangat suka sama itu erika sawajiri...tapi most like itu horikita maki...huhu..citer 1 litre of tears memg besh...bley nanges sama itu citer, nk2 skng ble mood xbeberapa nk betul...huhu

Hezesuze said...

amboi vila mewah gitew....haha

Ashiya Mizuki said...

villa mewah yg cntek...ske3...

Fatiehah said...

'Villa Mewah'....adeh..
patut tukar nm tu..
villa ensem..haha..

violet VC said...

Ashiya : horikita maki akan ashiya mizuki? patut emo xtol..phm2..hoho

violet VC said...

kak heze : aah..cantek taw..hehe

violet VC said...

ashiya : memag cntek..sangat cntek...:))

violet VC said...

Fatiehah : Lau 'vila ensem', mcm pelik plak bunyinye...:P

Fatiehah said...

bunyi pelik..makna menarik.

violet VC said...

fatiehah : nanti rmai plak nak sewa vila ni ;p

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK