Sunday, August 28, 2011

SELAMAT HATI RAYA, MOHON MAAF KAT SEMUA RAKAN BLOGGER !!

Kesempatan masa yang ada nak wish SELAMAT HARI RAYA..MOHON MAAF SALAH SILAP TERGURIS BAHASA MOHON MAAF KALAU TERSALAH KATA SEPANJANG MENULIS BLOG CORETAN HATI NIH..


Kalau nampak kesalahan sila lah tegur ea sebabnya kadang-kadang kita tak tersedar kita dah buat kesilapan kat orang lain..Dengan teguran tuh diharap kita sendiri termasuk aku akan perbaiki sikap dari semasa ke semasa..Dan semoga sikap itu lebih baik kan..


Emmm...Esok dan seterusnya sampai raya..Tak kan online untuk seketika..Pulang ke kampung beraya..Will miss my blog..Will miss you too..You, Alwayss..Ada kad raya untuk korang semua..Aku tahu kad raya memang tak cantik dan secanggih kad raya yang korang buat..Tapi ni kad raya ikhlas dari aku..Alamak, kantoi nama full pulak kan..Hehe..Btw, kad ni pon hasil dari join contest even tak menang tempat 1,2 @ 3..Aku tetap happy join contest tuh..

Ikhlas from me :)
Emm..Sayang rasa nak tinggal blog bila tak update mesti rasa something tak cukup..Tapi tak pela balik kampung jumpa saudara mara lagi terasa terisi kan..:) Emm..First time beraya tanpa arwah yae..Sayuu..Al-Fatihah..Semoga keadaan & suasana di kampung baik-baik saja..(berharap)

p/s : Maaf salah silap ea..Salam Lebaran :)1 comment:

Princess Feyqa said...

selamat hari raya :) makan kuih raya jgn lupe hulur hehehe

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK