Saturday, August 13, 2011

Kawan-kawan blogger..Nak mintak tolong, boleh? Senyum..


Salam..
Aku tak pernah mintak tolong korang before nih kan??

Kali ini aku nak mintak tolong dari kawankawan blogger..
Aku ada join contest..
Contest buat kad raya..
Actually tak nak join..
Sebab owner contest tu membe kan..
Jadi aku join la even tak reti sebenarnya nak buat kad raya..
Haha..

So, aku nak mintak tolong wahai blogger sekalian..
Jomla like gambar kad raya tu..

First..Kene like facebook page LOVELY SHAWL
Second..Like kat gambar kad raya eh..KAT SINI

Aku letak besau besau link tu bia kome semua nampak..HEHE..





Actually, semua kad raya cantek..
Tapi aku nak mintak korang vote untuk aku..


Ehh..Da macam mintak vote dalam AF pulak..Hehe..

Okelah..Harap korang vote ekk..
Da vote sila bgtaw di gambar atau komen ea kawan-kawan..

Pertolongan korang sangat aku hargai dengan million thanks :D

Kalau korang nak pekena ALMOND LONDON , Sila datang rumah PINKKU.. 




p/s : aku ade cerita pasal LOVELY SHAWL





7 comments:

nur amalina athman said...

dah vote.jom join my first giveaway..
hadiah agak menarik..

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/08/first-giveaway-by-amalina-athman.html

cik violet said...

@ nur amalina athman ; INSYAALLAH.akn join GA tuh ;)

Nizam Ijam said...

tengah senyum nie..hehe

Iffah Afeefah said...

da buat da

cik violet said...

thanks iffah ;)

Syakir Aziz said...

dah like da. i like not because u ask me to, but coz of ur lovely card. nice one :)

cik violet said...

@ Syakir Aziz ; sgt terharu ble awk cakap mcm tu -_- ;D

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK