Saturday, August 27, 2011

[REVIEW] LUMIX gf2 .. My future boyfriend ?? Ok ke ??



KELEBIHAN :

Kecil

Touch Screen

Full HD macam nikon D3100

Boleh capture 3D photo

Focus Length : 14 - 42 mm



KEKURANGAN :

Tapi bateri tak tahan lama ke? Huhu..

Alamak, tak de shutter speed pulak..


************************************


Secara ringkas review berkaitan LUMIX GF2..
Rasa berminat tapi berbaloi ke ek??
Memang banyak kekurangan LUMIX ni compare DSLR lain



tapi HELP ME blogger..!!
Give your opinion pleaseeeeee...



(berharap)


SUMBER : HERE dan SINI


7 comments:

Ku Azhar said...

X..

Nur Saina (AntooUngu) said...

haa sy pn pnah plan nk bli ni, tp taktau la elok ke tak elok..wuu~

tqaAwesome said...

kalau nak puas hati lagi, search kat youtube "lumix gf2 test"~ ^^ try tengok kualiti gambar and video kat situ

tqaAwesome said...

yang ni pon macam seksi

http://www.sony.com.my/product/nex-c3k?cid=nexc3:sem:goog:my:txt_generic:digital_cameras&pkw=digital_cameras

:)

Umie Artoqiemie said...

klo untuk snap kejap jalan2 okay ni.. lebih2 lagi klo wat video..
klo macam majlis yg panjang.. memey x sesuai.. batt dia cepat habis..btw, lumix ni rega dia brapo?

cik violet said...

@ tqaAwesome ; thanks tqa, i will check ;)

cik violet said...

@ Umie Artoqiemie ; harga promosi RM 24++ huhu

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK