Wednesday, August 17, 2011

Cheese cake ke laut biskut raya ke langitt.. Lens Nikon please..




Semalam punya entry kalau kesempatan hari nih nak buat cheese cake @ biskut raya..Tapi kan semua ntah kemana..Ka laut agaknyaaa..Cheese cake xde rupa..Biskut raya langsung tak da rupa..Means hari nih tak buat pon duadua tuh.. HAHA..




Nak tahu aku buat apa? Tolong membongkar setorr.. Korang pernah bongkar stor? Jumpa apa? Tikus mati? Cicak mati? Owhhh tak sempat aku jumpa semua tuh..Sebab mak yang bongkarrr..HAHA.. Aku tolong apaapa yang patut la..



Jumpak macam macam..Baju lamaaa..Comey.. Tapi kan macam la muat lagi..HAHA..Perasan selim kejapp.. Pastu jumpaaa khazanah masa nak SPM duluuuu...Phewwwww..Kenangannnn tuh..Folio Biologi..Folio EST..Macam-macam folio ada...Fuhhh...



Rupanya kalau dikira-kira balik  berapa lama dah tinggalkan sekolahh ekk..Jap aku kira..Hmmmm..Adelah dalam enam tahunn..Kira lama gak tuh...Ha, cer tekaa umur aku berapa.. Dapat teka, aku kasi duit raya 100 sen..Mauuu? Haha..Yang dah kenal tok sah la teka..HEHE..



Nikon 55-200mm VR


Ado yang nak kasi free takkkk ??
Kene pelempang adelaa...

*sigh


p/s ; tiada kata



10 comments:

mizz_pua said...

raye lama lagi...bile2 boleh buat,,,

urzain hussain said...

yup2..
bila2 boleh buad..

[^^,]

Takashi Manganji said...

wow..nikor 50-200..besnyer...

Umie Artoqiemie said...

baru semalam umie selongkar brg2 kecik dulu.. klako la plak.. hahaha..

Lens nikon ang kenapa?

ayanuts said...

huhuhu..mahal tu..itu sebulan gaji baru dpt...he..he..

cik violet said...

@ mizz_pua; raya da nak dekatlaa..hee

cik violet said...

@ urzain hussain ; hehe..kene dptkan smgt b4 buat ;)

cik violet said...

@ Takashi Manganji ; haha..belom cukup pitih -_-

cik violet said...

@ Umie Artoqiemie ; eyh umie pon selgkar gak ke..hehe..

lens nak upgrade..huhu

cik violet said...

@ ayanuts ; haha..tau xpe

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK