Saturday, August 20, 2011

Girls.. korang suka pakai shawl jenis apa? Satin? Cotton? @ pashmina? Mintak pandangan ea...



SHAWL COTTON



SHAWL NET


SHAWL COTTON SPANDEX


SHAWL SATIN



PASHMINA


***********************


Da cuci mata dengan semua gambar kat atas?
Amek dari google je..



Sebenarnya saja nak buat survey..
Ha, Kaum Hawa kat luar sana..



Raya kan dah nak dekat nih..
Yang bertudung mesti tengah sibuk nak pilih cara apa pakai pagi raya kan..



Sekarang tudung bawal pon dah jarang orang pandang..
Kat kedai pon banyak jual selendang, tudung syria dengan pashmina..



Jadi , aku mau tanya apa pilihan tudung korang??



Shawl kah?
Kalau shawl, shawl jenis apa yang korang suka pakai..
Satinn?
Cotton?
Lycra?
@ Spandex??



Tapi kan aku sangat konfius..
Apa beza shawl cotton lycra dengan spandex?



Anyone yang boleh bgtaw beza shawl tu secara random..
Kalau details lagi bagus ;)
Sangat berharap..
HEHE..



Selain shawl, ape lagi menjadi pilihan korang? 
Pashmina? 
Pashmina jenis apa pulak?


Dalam banyak2 jenis tudung @ selendang @ pashmina, mana satu pilihan korang..
Warna?
Corak? Corak yang macamna pulak?
Jenis kain? Kain apa yang korang suka guna?
Lembut?
Cotton?
Silk?


Emm..Lagi apa mau tanya ea..
Setakat tu, itu je la kot..


Meh tolong saya ea 
:)





p/s : bagi pandangan ea ;)





11 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini suka satin shawl,.trendy kot,.=p

Princess Feyqa said...

erkk fyqa jarang pakai pashiman or satin, biasa pakai yg ade anting2 pnye shawl heeee

zoe said...

owhh. kalau nak raye, mostly ramai suke pakai yang nampak ekskulisif sket dari biase. but for me, i prefer kalau material jojet tapi ade sulam.. nampak elegen bile pakai pagi raya.. even mahal pun, mesti ramai carik jugak sebab nak raya kan..

cik violet said...

@ NURUL AINI NORAZMAN ; shawl satin nmpk elegance ek ;)

cik violet said...

@ Princess Feyqa ; y anting2 tu nmpk kecik skt ek ;p

cik violet said...

@ zoe ; wah,,jojet sulam? menarik tu..tp xpena jmpe plak..hoho

fia:) said...

kalau nak senang ringkas cotton shawl:) hehe baru nak belajar pakai shawl ke? :D

Nur Hamizzah said...

shawl satin lorr. haha

ILA SYAMILA ♥♥ said...

cik violet, kalau ila, ila lg suka cotton sbb senang bentuk hihik. yela ila ni malas sob sob XP

Umie Artoqiemie said...

pashmina senang atur.. klo satin tu licin je kat atas kepala.. so, pashmina la best!!

Ku Azhar said...

apa pun ku xtau T_T

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK