Monday, November 22, 2010

[Tutorial] Animated Recent Post Widget

Yeayy..Sudah ada animated recent post di blog aku..Tapi apa kebendanya tuh.?? ..


Nah, ini la dia Animated Recent Post..
Cuba korang skrol blog ni ke bawah..
Tengok sebelah kiri..
Ade kan?

Ha, Macamane mau buat..
Jom pegi dekat link Tutorial Animated Recent Post Widget ini..

Membantu tak?
Kalau membantu, bagusla..He he..
(Padahal semua bloggers sudah buat, aku je terhegeh2 baru nak buat, aishh..sadis)

Tapi kan, mengikut tutorial tuh, sepatutnya widget nih bergerak, nape aku punya stil maintain jah..Tak bergerak pon..Apa problemnye?? Haiyaa..



Suara Bisik Bisik : Sedang melayan mood membaca novel..Novel terkini, LAFAZKAN KALIMAH CINTAMU dari SITI ROSMIZAH..baru separuh jalan, memang best, berbaloi baca!! ;)




9 comments:

molmolla said...

kite ada gak ni dulu tapi sejak delete sidebar td, benda tu takde dah.. hahaha :D

.•´¯`•♥ »t_3_h_4_h«♥•´¯`•. said...

waaa...jelesnye..aku lama xbc novel...ade novel kat rmh ni da berpuluh kali bc...

BlueberrY CheesE said...

oo cmni watnye. thanks for info! nice blog! =)

Hezesuze said...

tak suke baca novel arr...dah beranak pinak ni xde masa nk baca uols hehe

nama.aku.lynn said...

besstt kan novel tu?!
dah 2 kali ulanggg.ni nak msuk kli ke-3..=)

eiysya zasya's said...

teringin jugak nak buat.. tapi, tak buat kot.. sebab dah ada list bulanan tu.. hehe~

Tomato Gurl's Life said...

bagus bg link tutorial kat kwn2 yg nak tahu..

cik tom xfollow lg blog ni tp masuk dlm list sbbnya ni gn notebook..problem skit..nati cik tom tukar lappy adik cik tom follow ye..

geekz36 said...

same goes with me, should be animated but in the end just static. camne ea

geekz36 said...

awat statik je widjet ni?

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK