Tuesday, November 8, 2011

Tahniah Sazzy for 5th Anniversary


Tahniah ! Tahniah !



5 tahun
Bukan mudah sebenarnya
Nak hidup dengan orang yang disayangi
Lagi-lagi pasangan Sazzy & Nash adalah pasangan selebriti


Dikenali ramai
Itu sudah tentu
Sama cantik
Sama kacak
Sama padan
Memang pasangan sejoli yang serasi


Semoga pasangan ini mampu kekal
Beri bukti bahawa bukan pasangan selebriti mengamalkan kahwin cerai
Mereka juga mampu bahagia setanding dengan pasangan biasa lain


Gosip
Harap mereka mampu bersabar dengan gosip yang dilemparkan
Gosip
Dari orang yang dengki
Tak boleh melihat orang lain bahagia


To haters
Sila jaga tingkah laku
Jangan kerana anda
Orang lain jadi mangsa
Jangan kerana anda
Keluarga orang lain musnah


Semoga Sazzy & Nash bahagia bersama dua puteri yang kiut miut tu
Imaan & Tiara




Sumber : SINI


Aku suka tengok Sazzy
Mungkin wajahnya yang cukup unik
Mungkin juga dengan suara ke'rock'annya..
Mungkin juga personaliti



Whatever it is aku memang minat dia dari jauh je la..
Wish u all da best sis



Lagi cerita pasal Sazzy Falak :

1. Anak kembar Sazzy Falak & Nash
2. Sazzy cantik. Kembar ikut muka husband





1 comment:

Munnafendy said...

yup, sazzy sgt sweet. tak sangka sbnrnya dia n hubby bleh btahan =)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK