Friday, November 4, 2011

[REVIEW] Button My Button hasilkan design terbaru yang buat peminat terliurr



Satu masa dulu aku pernah adore
Hanya mampu adore bila mana kau tengok harga


Kalau percuma
Memang padang bola aku tadahkan


Design terbaru
Aku mampu telan liur je




RM 319.00


RM 319.00



RM 299.00


RM 299.00


Suka tengok design button my buttons ni
Sebab reben kat belakang tu
Eksklusif


Nak jugakla buat satu baju design macam ni untuk baju konvo
Boleh tak agak-agak ?
Ke kene saman sebab tiru design ?
Hehe..


Banyak lagi design
Sila ke blog 





p/s : Ada yg cadang buat baju ni untuk tunang..Wowww ! Meriah kat entry SINI






2 comments:

Ikhwan said...

NICE ;)

aimie amalina said...

weeewwiitt!
cantik ahhh
wee


dah beli ke ni utk konvo?
mesti cun nih =]

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK