Wednesday, November 2, 2011

Rambut Warna Warni Menjadi Pilihan Si Gadis ??

Salam
Baru lepas layan video terbaru EN MIMPI
Sengal man

EN MIMPI nyangi lagu Price Tag
Versi Melayu
Melayu yg telah di google kan
Korang try la search kat tiub awak (youtube) tu
Dengar bila tengah stress
Tak Stress jangan dengar.

**

Tajuk entry
Rambut Warna Warni Menjadi Pilihan Si gadis ?
Untuk mereka yg free hair

Korang yg free hair kan
Sekali sekala mesti ada rasa nak bertukar-tukar warna kat rambut kan
Selalu yg aku tengok warna biasa
Perang
Kuning ala-ala gold
Merah tak berapa merah


Sekali sekala korang tukarla style warna
Meh aku cadangkan
Kaler rainbowww
Yeaaaahhhh
Mesti rock gilak
Cun beb 



Pegi salon esok 
Pastu amek gambar
Buat DP kat pesbuk
Mesti ramai yg komen
Hehe..


Buat taw macam kaler bawah nihhh


Tumblr_lttip9n2tl1r05axmo1_500_large


Aku suka tocang tapi lama dah tak buat


X_ac45f1ba_large

Rambut pony campur layerr..
Arghh
Comel jugak kan


Tumblr_lu0ae2iomj1qfuaajo1_500_large

Sekali sekala kita buat transformasi
Kita menghijaukan diri
Petanda kita sayang alam sekitar an..


Motipp ??
Hehe







p/s : Kesimpulan rambut itu aurat. Hitam itu adalah petanda keaslian dan berhijablah ea kawan kawan . Senyum..






5 comments:

rahman said...

huhu, kesimpulannye xde la yg mewarna rambut.... hoho...

Umie Artoqiemie said...

senyum balik :P

rahman said...

:)

Izan Ishak said...

suka tgk warna warni. tp takkan sekali2 warnakan rambut...tak gitu?

syahirooAhmad said...

leh kasi tips tak cam ne nak nasihat kengkawan yg free hair nih.. buntu buntu..

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK