Monday, April 19, 2010

[VIDEO] Jauhi Seks Luar Nikah..Jauhi Zina Harizal

Seks Luar Nikah semakin berleluasa..
Pembuangan bayi dilihat sebagai satu fenomena..
Semalam kita dengar cerita pembuangan bayi di kaki masjid...
Hari ini kita dihidangkan satu berita mengenai pembuangan bayi di dalam tong sampah dan dibakar..
Esok2 ke manakah bayi2 tidak berdosa itu akan dibuang??

Ya Allah Ya Tuhanku..
Jauhkan aku dari tragedi xberperi kemanusiaan ini...

Satu video mengenai pengguguran bayi oleh seorang yang bakal bergelar ibu, tapi selayaknya bukan gelaran ibu yang patut disandang, selayaknya gelaran PEMBUNUH lagi sesuai..
Hayati dan ambil pengajaran daripada video ni ........


video






p/s : sedangkan binatang yang tiada akal sayangkan anak, ini kan pula manusia yang dikurniakan akal untuk berfikir boleh membunuh anak...
kejamnya manusia zaman sekarang...!!!

4 comments:

kami said...

ngeri tengok... :(

::SizuKa:: said...

kejamnya..meremang bulu roma bila tengok..sunggoh dahsyat...bila part last sekali tu, tak boleh terima la..siyes kejam...masya Allah...

cinta sang ratu... said...

xsanggup nak tengok..takottnye ya Allah..tengok depan2 je pastu tutup.huhu.sanggup die wat cmtu kan..nauzubillah

Daffodil D said...

kalau bg aku baby tu kan best.....dari buang kan..kalau buang hidup xpe, ni sampai meninggal budak tu..nauzubillah..

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK