Saturday, April 24, 2010

mood hambar macam amber chia...

mood hambar macam amber chia..
pinjam nama amber chia model sexy tuh jap walaupun entry xde kena mengena dengan dia..
tapi lebih kepada mood study yang semakin lama semakin hambar..

isnin nih paper kedua last aku sebelum paper last hari jumaat..
paper organologam..
tapi mood tuk study paper organologam makin2 hambar..
nak tau sebab pe??
sebab note in english..
lemahnya aku..
dalam english memang semakin hambarla aku nak study..
dari dulu lagi dan selamanya aku lemah dalam english..hoho...
bila aku nak meningkatkan english aku, aku pon xtau..
tunggulah saatnya tiba...
akan aku speaking english dengan lancarnya...:p

eh, aku semakin melalut nih, nasib xmenuju ke laut, kalau tidak lemaslah aku..
melalut terus melalut...
study xgerak2 lagik...
MALAS..
tapi kene rajin gak..
aku xnak extend 1 sem ma..
aku nak grad sama2 ngan dorang...
korang nak grad sama2 ngan aku x???

aku da gigil nih...
baik aku g study jap...(ecece, konon ja nak study nih)











sedikit kata-kata motivasi untuk diri dan yang membaca blog ini,






salam...
enjoy your weekend..

me?
enjoy your study..



4 comments:

kery said...

englsh is fun...hahaha...ingt lg timerharap dpt tgk citer batman tanpe senikata......and now impian tercapi.....go senior ku....gambate!!

Aus MeLankoLik said...

lol , rilex2..
all d best la , hihihk .
jgn malas2 . hahahak .

anyway , gud luck ok!

violet VC said...

kery : sometime eng is fun sometime not..haha...pergh..semangat tgk citer btman tnpa senikata...mesti pro eng nih...

violet VC said...

aus : yup..bek..xkan malas lgik..haha

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK